Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

TNG Tech söker operativ inköpare till Örebro

Örebro | Örebro län | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

TNG Tech söker erfaren operativ inköpare till vår kund i centrala Örebro. Uppdraget startar omgående.

Har du erfarenhet av operativt inköpsarbete eller materialplanering? Trivs du i en operativ roll och vill arbeta som konsult? Då kan det vara dig som vi söker inför framtida uppdrag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att jobba som konsult hos TNG Tech får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig om vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Vissa av våra konsultuppdrag kan leda till direktanställning hos vår kund.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina framtida arbetsuppgifter är:

- Hantera den dagliga kontakten med leverantör och kund
- Ansvara för ständiga förbättringar inom ditt område
- Vara kravställare gentemot leverantörer
- Planera och genomföra åtgärder i samarbete med inköp

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Att ansvara för det operativa inköpet för en eller flera leverantörer (beroende på vår kunds upplägg). Rollen innefattar oftast flera kontaktytor. Både internt med olika avdelningar och externt med olika leverantörer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av operativt inköp, det är meriterande om du har kunskap inom Movex. Det är även fördelaktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt då du bland annat kommer ansvara för att fakturering till kunder sker korrekt. Du drivs av att utveckla och leda förbättringar i arbetet.

Om TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Publicerad den

18-06-2018

Mer Information

Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

TNG Tech söker operativ inköpare till Örebro

TNG Tech söker erfaren operativ inköpare till vår kund i centrala Örebro. Uppdraget startar omgående.

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis