Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Är du vår nästa Fälttekniker på Tele2?  i Kista

Kista | Stockholms län | IT | Online marketing | Deltidsjobb

Om tjänsten

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Nu söker vi en fälttekniker till B2B Delivery!

B2B Delivery är en grupp inom Commercial Business som ansvarar för den sammansatta leveransen för LAN/WAN/WiFi-lösningar för våra företagskunder.

Det här är jobbet:
Tjänsten kräver teknisk förståelse, god kommunikationsförmåga, högt kundfokus, lösningsorientering och förmågan att lösa uppgifter på ett bra sätt. Du bör vara intresserad av att lära dig ny teknik.

Som fälttekniker kommer du att resa runt i Stockholm och installera switchar och accesspunkter. Du kommer också att vara behjälplig då det gäller att hantera felanmälningar och även finnas på plats då det är nödvändigt att byta ut en trasig utrustning. Som fälttekniker är du ansvarig för att åka ut till popar och installera core-utrustning.

Det här är vad du har:

  • Du ska ha jobbat som fälttekniker minst ett år för att på bästa sätt möta de krav vi ställer på rollen.
  • Du talar och skriver både svenska och engelska utan några hinder.
  • Du har B-körkort.

Då vi till största del handhar Cisco-produkter är det önskvärt om du har CCNA Certifiering eller har gått en liknande utbildning.

För att du ska trivas och lyckas i rollen bör du vara intresserad av andra människor likväl som teknik. Du kommer att vara ansiktet utåt gentemot våra kunder. Det är en självklarhet att du förstår och lever efter våra värderingar – öppenhet, kostnadsmedvetenhet och flexibilitet.

Det här är vad Tele2 kan ge dig:

  • En plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.
  • Stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.
  • Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vi ser fram emot att få träffa dig.

Publicerad den

18-06-2018

Mer Information

Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Är du vår nästa Fälttekniker på Tele2?  i Kista

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bid...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis