Inaktiv platsannons

Team Leader SME i Göteborg

Söker du ett jobb där du får möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper? Drivs du av att utveckla andra och se ditt team uppnå sina mål? Då kan du vara rätt person för oss!

Om tjänsten

Nu söker SYKES en Team Leader för Telenors företagskundtjänst SME (Small & Medium sized Enterprises)
Vi söker nu en kvalificerad Team Leader till Telenors kundservice för småföretagsmarknaden. Du kommer leda och motivera ett team på 10-20 personer och du ansvarar för teamets leverans vad gäller säljmål och övriga kvalitetsmål.

Som Team Leader kommer du bli den direkta kontakten till medarbetarna i teamet. Vi ser att du, genom ditt ledarskap, skapar ett engagerat säljteam där varje medarbetare tar ägandeskap och aktivt arbetar mot sina slutmål. Du har förmågan att inspirera och skapa motivation och du skapar trygghet och möjlighet för dina medarbetare att växa i sina roller. Rollen kräver även att du har förmågan att vara lösningsorienterad och arbeta proaktivt för att säkerställa ett smidigt och effektivt internt samarbete i en kundtjänst som är under ständig utveckling.
Du kommer arbeta i en utvecklande miljö med flera Team Leader-kollegor som tillsammans med Account Manager är ditt stöd för att du själv ska utvecklas i din roll.

Vi söker dig som:

  • Vill skapa en inspirerande och säljorienterad miljö med en öppen kommunikationskultur
  • Sätta tydliga mål och följa upp dessa
  • Styra och leda den dagliga driften och teamets prestationer
  • Motivera medarbetarna och skapa ett högpresterande
  • Coacha medarbetarna och aktivt ge återkoppling på deras arbete
  • Föreslå och organisera team-aktiviteter

Du har:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som Team Ledare, säljledare eller Supervisor
- Kunskap kring KPI:er och mätetal inom operativ verksamhet och sälj
- Utmärkt kommunikations- och ledarskapsförmåga
- Utbildning i ledarskap eller Team building är meriterande

SYKES finns i Sverige på orterna Sveg, Dals-Ed, Göteborg och Kalmar.

SYKES är en global uppdragsgivare som utför tjänster till Global 2000-företag. Med huvudkontoret i Tampa, Florida, tillgodoser Sykes behoven av sofistikerade lösningar hos stora företag runt om i världen, främst inom kommunikation men också finansiella tjänster, teknik och hälsoindustrin. SYKES’ olika kunskaper inom effektiv kundservice hittar konsumenternas viktiga beröringspunkter i alla kundrelationer.

Med över 70 kontaktcenter och 54.000 anställda, inkluderar våra resurser land-, kustnära- och offshore-platser samt 7000+ hembaserade arbeten. Stödet SYKES ger kunderna via olika medier (telefon, e-post, chatt, sociala och SMS), och på många språk, maximerar kundupplevelsen och kundlojaliteten hos klienterna. För ytterligare information besök .

Hos SYKES kommer du jobba för Telenor Sverige AB

Channels ansvarar för kundupplevelse, tillväxt och lönsamhet för alla Telenors fysiska försäljningskanaler - butik, shop-in-shop, externa återförsäljare och kundservice.

Telenor Sverige levererade förra året tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor har ca 1900 anställda och bland varumärkena finns Telenor, Bredabandsbolaget, Vimla och Ownit. För ytterligare information besök

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, IT, Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | IT | Projektledning / Konsultjobb | Marknadsföring / PR | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)