Inaktiv platsannons

Psykolog till fjällnära kommun i Svenstavik

Vill du ha ett uppdrag där du får vara med att bygga upp och utveckla ett verksamhetsområde där din kompetens verkligen gör skillnad? Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som lockas av ett upplägg där du blir en central länk mellan våra verksamheter som arbetar med psykisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning:

Vi är övertygade om att dialog ger de bästa förutsättningarna för att skapa en tjänst som matchar din kompetens och vår organisation. Vi ser att du genomför utredningar av olika slag med koppling till det arbete som sker inom Elevhälsan och socialtjänstens öppenvårdsteam. Det kan t.ex. betyda att du deltar i BAS-utredningar, utformar vårdplaner och eftervårdsplaner, eller agerar samtalsledare inom ramarna för de båda verksamheterna.

Vår strävan är att du skall ges de förutsättningar som krävs för att kunna vara en utvecklande länk mellan elevhälsan och socialtjänstens öppenvårdsteam. Utöver att bedriva utredningar ser vi därför att du blir en drivande part i det främjande och förebyggande arbetet. Det kan t.ex. innebära att du handleder befintlig personal, arbetar med ärendehantering och skapar/utvecklar rutiner för hantering av ärenden rörande barn med diagnoser, utanförskap och psykisk ohälsa.

Samverkan och samarbete kommer att vara en viktig del i ditt arbete. Formellt kommer du att tillhöra Elevhälsan och få din placering i Svenstavik. Ditt arbete kommer dock bitvis innebära resor till de andra orterna i kommunen. Du kommer att bli en nära samarbetspartner till de funktioner som idag verkar inom Elevhälsan och socialtjänstens öppenvårdsteam. Det är också viktigt att upprätthålla goda kontakter med externa funktioner, t.ex. Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP).

Vad vi erbjuder:

För oss är samverkan och samarbete centralt i arbetet med att erbjuda effektivt stöd och vård till våra medborgare. Vi erbjuder dig därför en möjlighet att bli en nyckelroll i detta arbete. Du får förutsättningar att vara med och verka i från Elevhälsan upp till vuxenpsykiatri och vårt öppenvårdsteam. Vi är flexibel och öppen för den kunskap du besitter inom området och är beredd att forma den här tjänsten tillsammans med dig.

Ständig utveckling är nödvändig för att kunna erbjuda en så bra vård som möjligt! Utifrån din kompetens, erfarenhet och ditt intresse finns därför utrymme för vidareutbildning i tjänsten

Vad vi ber om:

  • Legitimerad psykolog med examen från psykologprogrammet

  • Vi söker dig som är leg. psykolog och har erfarenhet från arbete inom elevhälsa eller vuxenpsykiatrisk verksamhet. Har du tidigare arbetat med utredning/testning av barn- och unga, eller inom allmänpsykiatrisk öppenvård, ser vi det som meriterande.

    Då delar av ditt arbete sker på kommunens olika orter är det ett krav att du har körkort för personbil (B-körkort).

    Vi ser att du som söker är en nyfiken person som tycker om att arbeta där du har möjlighet att påverka och förändra. Du känner dig bekväm med att samarbeta, såväl i en nära arbetsgrupp som verksamhetsövergripande. Det är också viktigt att du har förmåga att självständigt strukturera och prioritera i ditt arbete.

Ansök

Are you the perfect candidate? Click the button 'apply now' and we'll contact you as soon as possible!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

I Bergs Kommun hittar du både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Svenstavik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård, Omvårdnad
Körkort önskas
Ja
Tillgång till bil önskas
Ja
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Svenska

Svenstavik | Omvårdnad | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier