Inaktiv platsannons

Kock, Västra Götaland i vara

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder. www.se.issworld.com

Om tjänsten

Kock till ISS Restauranger på SKF
Nu söker vi en erfaren och duktig kock till våra restauranger inne på SKF.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består i att under ledning av restaurangchef/restaurangansvarig delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organsisation.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har 3 års branscherfarenhet inom storkök och stor kunskap om matlagning inom restaurang, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost.. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola, Gymnasium
Ort
vara
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Städning / Fastighetsskötsel | Deltidsjobb | Grundskola | Gymnasium