Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde/Köksbiträde, Göteborg

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder. www.se.issworld.com

Om tjänsten

Restaurangbiträden
Till våra 3 restauranger på SKF i Göteborg söker vi nu erfarna restaurangbiträden för extraarbete vid behov. Vi söker dig som är en ordningsam, mogen och självständig person som har ett genuint intresse för service och mat.

Arbetsuppgifter
I ditt ansvar ingår förutom sedvanliga restaurangbiträdesuppgifter även portionering, tillberedning av salladsbuffé, smörgåsar, kassaarbete, etc. Du arbetar enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare bransch- och kökserfarenhet alternativt erfarenhet från ett serviceyrke. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du social, öppen, lyhörd och tydlig och har förmåga att dagligen tillmötesgå både gäster och leverantörer professionellt och som god representant för företaget. Du är ansvarstagande och tycker om att ge service. God samarbetsförmåga och ett intresse för människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Det är mycket viktigt att du kan arbeta självständigt.

Övrigt
Tjänsterna är extraanställningar vid behov samt semestervikarie med timlön. Arbetstiden är dagtid. Tillträde snarast.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb, Vikariat/Projektanställning
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb | Extrajobb | Vikariat/Projektanställning | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning