Ansök nu!

Servicetekniker till Folkpool i Vagnhärad

Vagnhärad | Södermanlands län | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Annan | Grundskola | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Folkpool expanderar och söker nu en servicetekniker med fokus på pooler till verksamheten i Vagnhärad

Har du en teknisk bakgrund och vill jobba med Sveriges marknadsledande leverantör av spabad och pooler för privat bruk? Har du jobbat som servicetekniker i en annan bransch men vill nu bredda dig? Har du en bakgrund inom styr- och reglerteknik? Då har vi ett jobb för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Folkpool är ett bolag som växer och satsar. Du kommer till ett bolag med lång tradition av att erbjuda pooler och spabad med anor från 60-talet och som legat i branschens framkant sedan dess.

Du kommer att få en gedigen upplärning av en erfaren kollega som jobbat många år i branschen så hjälp finns alltid nära till hands.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • att ge support till Folkpools återförsäljare och lösa tekniska frågor rörande pooler per telefon och via servicewebben
  • daglig kontakt per telefon och mejl med våra tillverkare i USA
  • fysiska besök ute hos kunder vid mer komplicerade felsökningar
  • varierande servicefrågor, allt från komplicerade frågor om PH-halter till en enkel skruv som är lös
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Arbetet varierar under året då de olika årstiderna innebär olika typer av aktiviteter. Du kommer att ingå i ett serviceteam där ni hjälper varandra med olika servicefrågor och täcker upp för varandra vid behov.

Tjänsten, som är placerad i Vagnhärad, är på heltid och startar så fort rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker en person med stort tekniskt kunnande och gillar rollen som problemlösare. Du har antingen jobbat inom poolbranschen men kanske i en likvärdig miljö där du jobbat med serviceunderhåll eller installationer och har vanan att hantera och lösa problem. Du kanske har studerat styr- och reglerteknik eller jobbat som servicetekniker och vill nu bredda din kunskap.

Du kommer att ha kontakt med både återförsäljare och slutkunder och du är därför trygg i kundkontakten.

Om Folkpool

Folkpool AB är Sveriges största leverantör av spabad och pooler för privat bruk. Med 30 återförsäljare i Sverige har vi en rikstäckande försäljningsorganisation.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

12-09-2017

Mer Information

Plats
Vagnhärad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Önskad utbildningsnivå
Annan, Grundskola, Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska