Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

10 st rådgivare (kundtjänst) till Swedbank i Piteå

Piteå | Norrbottens län | Ekonomi / Juridik | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

Vill du jobba inom kundtjänst med bra kollegor och stöttande chefer? Vi söker 10 personer med intresse för ekonomi och service!

Till hösten behöver vi förstärka vårt team på Swedbank med 10 personer inom kundtjänst. Här kommer du till en organisation som sätter kunden främst och som har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam. Vi söker dig som tycker att kundnöjdhet är lika viktigt som trygga anställningsvillkor och en gedigen introduktion för egen del.

Ansök jobbet snabbt och enkelt i din mobil redan idag utan personligt brev. Välkommen till vårt team på Swedbank!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbanks kundcenter i Piteå får du nu möjligheten att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker. Här kommer du till en arbetsplats som våra medarbetare lyft fram som mycket trivsam, med vänlig atmosfär och mysiga lokaler. Du kommer arbeta med duktiga kollegor och chefer som tillsammans jobbar för att nå en kundnöjdhet i världsklass. Arbetet präglas av stort kundfokus där kundservice, kundupplevelse och bemötande alltid står i centrum. För att du ska lyckas på bästa sätt i din roll erbjuds du också en introduktionsutbildning på tre veckor.

Du blir anställd som konsult av oss på TNG och chanserna för vidare anställning hos Swedbank är goda. TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och för oss är det oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Det innebär att du omfattas av kollektivavtalets villkor för lön, försäkringar, tjänstepension och semester. TNG har sedan länge också ett nära samarbete och dialog med Swedbank vilket utgör en stabil grund i din anställning.

Du omfattas även av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård och givetvis har du en dedikerad konsultchef som stöttar dig löpande.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på kundtjänst hos Swedbank kommer du

  • svara på frågor som rör kundernas vardagsekonomi
  • informera om bankens produkter och tjänster och svara på frågor om dessa
  • coacha kunderna till att använda bankens digitala tjänster
  • med lyhördhet och proaktivitet ge alla kunder ett effektivt samtal med hög kvalitet där du ger råd och tips om den bästa lösningen för kunden utifrån kundens behov

Du kommer att ingå i en grupp där din chef coachar dig till att utvecklas och att nå dina mål. Lika viktigt är ditt bidrag till att nå gruppens gemensamma mål.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET
  • I kundtjänst-teamet personlig service tar du emot samtal från bankens alla privatkunder och hjälper dem med deras ärenden, samt ger råd och tips.
  • Jobben är långsiktiga och du arbetar i Swedbanks kundcenter, med placering på Furunäset i Piteå. Start kommer att vara i slutet av september och anställningen börjar med en utbildning på tre veckor.
  • Arbetstiderna är schemalagda och kan fördelas på alla veckodagar (inklusive vissa helger) mellan kl 06:45 – 23:15. Jobben är heltid.
VEM ÄR DU?

Det viktigaste för oss är vad du kan och vill göra framåt. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och service och vet att du är bra på det. Det är naturligt för dig att bemöta människor med olika behov. Du har ett intresse för ekonomi och håller dig uppdaterad på din omvärld. Har du också lätt för att lära dig teknik och system, då det har stort fokus i vår service till kunderna, så är det ett plus!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Swedbank

Vill du vara med och bygga ett större liv för människor, företag och samhälle? Som medarbetare eller konsult hos Swedbank formar du din egen och andras framtid. Skapar växtkraft genom idéer och kapital. Är med och förändrar, förbättrar och förverkligar. Öppnar nya dörrar och stänger gamla. Vi erbjuder ständiga utmaningar och coachande chefer som ser just din potential. Vi söker medarbetare som delar våra värderingar: öppen, enkel och omtänksam.

INTRESSERAD?

Sök då enkelt med CV eller din Linkedin-profil. Vi behöver inget personligt brev - utan motivera i vårt ansökningsformulär varför du är intresserad av jobbet.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos Swedbank. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

10 st rådgivare (kundtjänst) till Swedbank i Piteå

Vill du jobba inom kundtjänst med bra kollegor och stöttande chefer? Vi söker 10 personer med intresse för ekonomi och service!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis