Inaktiv platsannons

Lagermedarbetare till Dagab Inköp & Logistik i Jönköping

Dagab Inköp & Logistik bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Som lagerarbetare kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Om tjänsten

Bli en av oss
Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab Inköp & Logistik gör en viktig insats: det är upp till oss att våra butikers kunder får fräscha varor i hyllan. Då arbetet är fysiskt ansträngande satsar vi på Dagab I&L extra mycket på friskvård, bland annat med hjälp av egna gymanläggningar och hälsoinspiratörer, för att du ska trivas och kunna hålla dig frisk.

Till vårt distributionslager i Jönköping söker vi nu ett flertal engagerade medarbetare som trivs med ett fartfyllt och fysiskt arbete. Tjänsterna är tillsvidare och provanställning tillämpas.

Det här får du göra
Som lagerarbetare består din huvuduppgift i att köra truck medan du plockar och packar varor till våra kunder. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats. Det är viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt, kan samarbeta väl med dina arbetskamrater och vill bidra till god stämning i gruppen.

Alla medarbetare på avdelningen arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenkla våra arbetsmetoder. Medarbetaren tar själv ansvar när det gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats.

Det här förväntar vi oss
Det krävs god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Rätt attityd är viktig för oss. Du ska ha fyllt 18 år. Truckkort är meriterande men inget krav då vi utbildar vår personal. Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö är meriterande.

Mer information
Tjänsterna är på heltid. Arbetstider är måndag-fredag, dagarbete, även helgarbete kan förekomma. Tillträde enlig överenskommelse. Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

Information om bolaget
Dagab Inköp & Logistik är navet i koncernens logistikflöde och bidrar genom ständiga förbättringar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab Inköp & Logistik är logistikpartner till Axfoods butikskedjor Willys, Willys Hemma, Hemköp och Tempo. Leveranser sker till cirka 600 butiker runtom i landet från de två huvuddistribunalerna Backa i Göteborg och Jordbro i Stockholm och från två kompletterande färskvarulager i Borlänge och Jönköping.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan, Grundskola, Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb | Extrajobb | Annan | Grundskola | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning