Inaktiv platsannons

Restaurangchef i Jönköping

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder.

Om tjänsten

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Köksmästare / Restaurangchef med ambitioner som vill vara med och förbättra studieresultaten & bygga den bästa måltids leveransen i Jönköping?
Vi söker nu inför hösten en duktig & ambitiös matlagande köksmästare, som brinner för måltiden och söker nya utmaningar i karriären med vilja att utvecklas till branschens vassaste köksmästare eller restaurangchef. Det absolut viktigaste är att du brinner för matlagning! Vi vill att du är med och skapa framtidens kök med inriktning på hälsosam och miljösmart matlagning.

Arbetsuppgifter
Rollen som Köksmästare på ISS innebär ansvar för hela köksverksamheten samt de mottagningskök som kommer att finnas inom verksamheten. ISS bygger just nu upp en ny plattform i Jönköping där du kommer att vara navet i våran verksamhet. Har du ett brinnande intresse och vilja att leda, utveckla och skapa framtidens kök är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består till största delen att leda, fördela och även delta i den dagliga produktionen, som innebär att producera goda och näringsriktiga måltider till elever och lärare samt privatkonsumeter i Jönköping. Du ska säkerställa att arbetet utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom budget. Ekonomisk redovisning, portionsredovisning, beställningar samt kund och kvalitetsansvar för verksamheten är ytterligare ansvarsområden. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med medarbetare och kund i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Ett område som vi lägger stor vikt vid är att alltid utveckla vår matlagning. Du kommer att har ansvar för egen driftsenhet och totalansvar för underställd personal. Du rapportera till Regionchefen för ISS Mat & dryck Region Väst och sitter med i regionens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och har minst 5 års branscherfarenhet inom publika restauranger, skola eller storkök. Utifrån dina erfarenheter har du goda kunskaper i köksekonomi. Meriterande att ha tidigare dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Dina IT-kunskaper är goda och din svenska är god i tal och skrift.

Som person är Du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo. Körkort är nödvändigt då du besöker mottagningskök och kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt Tjänsten är på heltid. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast.

Vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan, Grundskola, Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Jönköping | Restaurang | Deltidsjobb | Annan | Grundskola | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning