Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Managementkonsult upphandling i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Managementkonsult upphandling

Vi letar efter dig som är senior, specialiserad och engagerad med erfarenhet från praktiskt och strategiskt stöd i upphandlingar.

Knowit är en nordisk konsultkoncern som skapar unika kundvärden. Vår förmåga att kombinera verksamhetsnära managementkonsulting, design och kommunikation samt IT skiljer oss från andra konsultbolag.

Vad vi gör

Vi på Knowit Insight hjälper våra kunder i den allt snabbare förändringstakten i dagens samhälle. Vi arbetar framför allt med större kommuner, landsting och mindre statliga organisationer som har behov av operativt och strategiskt upphandlingsstöd i vid bemärkelse. Våra uppdrag är främst koncentrerade till organisationens krav och upphandlingarna kravställer leverantören så dennes tekniska design möter organisationens behov. Ofta sträcker sig våra åtagande från strategiarbete via organisations- och processutveckling till upphandling och införande av it-stöd.

Vem behöver vi

Vi letar efter dig som är senior, specialiserad och engagerad med erfarenhet från praktiskt och strategiskt stöd i upphandlingar avseende IT och närliggande områden som telefoni i offentliga organisationer. Du har förmåga att som upphandlingsledare eller som del i ett team se till att hela eller delar av kundens upphandling eller inköpsprocess fungerar väl. Detta innefattar exempelvis utredningsarbete, förstudie, sammanställande av upphandlingsunderlag och anbudsutvärdering. För att åstadkomma det bästa kombinerar du metodik och best practice, kundens förutsättningar i kombination med din och dina kollegors kompetens och erfarenhet. Du vill arbeta i team för att tillsammans skapa ett större värde för kunden.

Personliga egenskaper

Du är självgående, prestigelös och har ett konsultativt förhållningssätt. Vi ser att du är noggrann, strukturerad och metodisk i ditt arbete. För att du ska trivas hos oss uppskattar du andra kollegors erfarenhet och idéer samt att bidra med din höga kompetens och erfarenhet. Du gillar att arbeta i team som har högt i tak, många bollar i luften och mångbottnade utmaningar att arbeta med.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Managementkonsult upphandling i Stockholm

Vi letar efter dig som är senior, specialiserad och engagerad med erfarenhet från praktiskt och strategiskt stöd i upphandlingar.

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis