Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Javautvecklare i Malmö

Malmö | Skåne län | IT | Online marketing | Java-utvecklare | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Javautvecklare Vi söker dig som brinner för mjukvaruutveckling och vill jobba i ett företag med regionens skarpaste utvecklare. På Knowit Core jobbar du med att digitalisera våra kunders verksamheter vilket ofta förenklar samhällsvardagen för oss alla.

Du har rejäl erfarenhet av Java EE eller Java SE och älskar självklart att koda. Arbetsuppgifterna varierar så det är en fördel om du kan Spring, Hibernate, Web Services, HTML5, JBoss, JavaScript och Test Driven Development. Ännu mer plus är det om du kan och trivs med att jobba i mer arkitektinriktade uppgifter inom presales och offertarbete för att hjälpa till med att skapa vinnande lösningar åt våra kunder.

Du jobbar för det mesta inom Öresundsregionen men distansarbete med resor kan förekomma i kortare och längre perioder. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kunden och ibland sitter du i projekt placerade på vårt schyssta centrala kontor i Malmö. Våra projekt drivs ofta genom agila utvecklingsmetoder som Scrum eller Kanban. Du kommer ofta att utmanas av svårlösta problem fast med hjälp av din erfarenhet och ditt kreativa tänkande löser du dem ett efter ett.

Du vet hur viktigt det är att lyssna på kunden och förstå deras kända och okända behov, att ta ansvar och engagera dig med full kraft i hela utvecklingsprocessen. Vi vill att du talar och förstår svenska och engelska. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba tillsammans.

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar kollegor som vi tror kan göra skillnad och som vill vara med och utveckla både vår egen verksamhet och våra kunders. Hos oss finns det stora möjligheter - rentav ett ansvar - att utvecklas, både genom innovativa projekt och genom vår personliga kompetensutvecklingsmodell.

Känner du igen dig i det vi beskriver här? Skicka då in din ansökan med CV och en kort beskrivning av dig själv. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte utan skicka in din redan idag eller allra senast 29 oktober.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Javautvecklare i Malmö

Du har rejäl erfarenhet av Java EE eller Java SE och älskar självklart att koda. Arbetsuppgifterna varierar så det är en fördel om du kan Spring, H...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis