Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Kravare i Örebro

Örebro | Örebro län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Kravare

Det enda vi vet om morgondagen är att det inte kommer att bli som vi tror. Vi söker efter dig som vågar tänka annorlunda och som ser tjusningen i att omvärlden ständigt är i förändring. Våra kunders förutsättningar ändras snabbare än någonsin och du behövs som stöd i den förändringen. Tillsammans kan vi göra skillnad!


Du brinner för verksamhetsfrågor och människor och att sätta dig in i våra kunders vardag. Du tänker gärna nytt och förstår nyttan med att göra en förändring.

Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av kravanalys, EA, TFS och kanske är du certifierad kravanalytiker.

Hos oss får du ett jobb där vi kommer ställa höga krav på dig och samtidigt förväntar oss att du ställer lika höga krav på oss. Knowit Örebro AB är ett annorlunda konsultbolag där vi ser varandra, lyfter varandra och lever som vi lär. Genom att vara goda lyssnare förvandlar vi kundens utmaningar till smarta och hållbara lösningar. Vår styrka finns i vår höga kompetens och förmåga att samarbeta. Vi kombinerar det stora företagets styrka med det lilla företagets själ och den enskilda medarbetarens engagemang.


Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Kravare i Örebro

Det enda vi vet om morgondagen är att det inte kommer att bli som vi tror. Vi söker efter dig som vågar tänka annorlunda och som ser tjusningen i a...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis