Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Testare i Örebro

Örebro | Örebro län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Om tjänsten

Testare

Det enda vi vet om morgondagen är att det inte kommer att bli som vi tror. Vi söker efter dig som vågar tänka annorlunda och som ser tjusningen i att omvärlden ständigt är i förändring. Våra kunders förutsättningar ändras snabbare än någonsin och du behövs som stöd i den förändringen. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Verksamhet och människor är viktiga för dig och du har intresse för teknik.

Meriterande är om du dessutom har några års erfarenhet av att testa komplexa systemlösningar eller av automatiserade tester.

Hos oss får du ett jobb där vi kommer ställa höga krav på dig och samtidigt förväntar oss att du ställer lika höga krav på oss. Knowit Örebro AB är ett annorlunda konsultbolag där vi ser varandra, lyfter varandra och lever som vi lär. Genom att vara goda lyssnare förvandlar vi kundens utmaningar till smarta och hållbara IT-lösningar. Vår styrka finns i vår höga kompetens och förmåga att samarbeta. Vi kombinerar det stora företagets styrka med det lilla företagets själ och den enskilda medarbetarens engagemang.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Testare i Örebro

Det enda vi vet om morgondagen är att det inte kommer att bli som vi tror. Vi söker efter dig som vågar tänka annorlunda och som ser tjusningen i a...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis