Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

.Net-utvecklare i Malmö

Malmö | Skåne län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

.Net-utvecklare Vi söker dig som brinner för mjukvaruutveckling och vill jobba i ett företag med regionens skarpaste utvecklare. På Knowit Core jobbar du med att digitalisera våra kunders verksamheter vilket ofta förenklar samhällsvardagen för oss alla.
Arbetsuppgifterna varierar, du kommer främst att jobba som utvecklare och ibland mer som arkitekt varför du behöver ha minst 3 års erfarenhet inom .Net i språken C# och VB. Det är en fördel om du har erfarenhet av XML, WCF/REST, MVC och MS SQL. IBM Informix, Java eller Xamarin är det ytterligare positivt om du behärskar då vi jobbar med många olika plattformar. Våra projekt drivs ofta genom agila utvecklingsmetoder som Scrum eller Kanban. Du utmanas ofta av svårlösta problem, men med hjälp av din erfarenhet och ditt kreativa tänkande löser du dem ett efter ett. Grunden till allt är att du gillar att koda!

Arbetet sker mestadels inom Öresundsregionen men distansarbete med resor kan förekomma i kortare och längre perioder. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kunden och ibland sitter du i projekt placerade på vårt schyssta centrala kontor i Malmö.

Du vet hur viktigt det är att lyssna på kunden och förstå deras kända och okända behov, att ta ansvar och engagera dig med full kraft i hela utvecklingsprocessen. Vi vill att du talar och förstår svenska och engelska. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba tillsammans.

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar kollegor som vi tror kan göra skillnad och som vill vara med och utveckla både vår egen verksamhet och våra kunders. Hos oss finns det stora möjligheter - rentav ett ansvar - att utvecklas, både genom innovativa projekt och genom vår personliga kompetensutvecklingsmodell.

Känner du igen dig i det vi beskriver här? Skicka då in din ansökan med CV och en kort beskrivning av dig själv. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte utan skicka in din redan idag eller allra senast 29 oktober.


Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

.Net-utvecklare i Malmö

Arbetet sker mestadels inom Öresundsregionen men distansarbete med resor kan förekomma i kortare och längre perioder. I många uppdrag jobbar du på ...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis