Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Testare i Malmö

Malmö | Skåne län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Naturligt driven av att ständigt förbättra? Ser du bristerna och riskerna andra missar? Känner du dig bekväm med att ifrågasätta och ställa krav? Välkommen att känna dig hemma hos oss på...

Om tjänsten

För oss på Knowit är Test & Quality Management ett viktigt fokusområde. Vill du fortsätta att utvecklas inom test och kvalitetshantering hittar du en naturlig tillvaro här hos oss. Samtidigt som du gör nytta för omvärlden bygger du vidare på din erfarenhet och dina kunskaper. Våra konsulter är väldigt aktiva och engagerade både i sina uppdrag och inom testdomänen, vi driver t ex en egen uppskattad testkonferens – – där vi delar med oss av våra kunskaper och diskuterar utvecklingen inom området.

Hos oss jobbar du med testuppdrag för kunder i flera olika branscher, t ex inom telekom, detaljhandel och medicinteknik. Vi jobbar oftast i agila utvecklingsprojekt inom mobillösningar, webb- och backend-system. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kundens organisation, ibland sitter du i projekt som utförs på vårt schyssta kontor mitt i Malmö.

Vi tror att du har minst tre års erfarenhet av test- och kvalitetsarbete. Du känner dig bekväm i att jobba med allt från kravhantering till att skriva och exekvera både manuella och automatiska testfall samt att analysera, rapportera och presentera resultat av dessa. Du bör kunna utvärdera ett system ur ett testbarhetsperspektiv, hitta lämpliga områden för automatisering och spela in och anpassa skript på systemtestnivå. Intresse för testning inom continuous development är ett plus.

Du är analytisk, initiativtagande och noggrann. Du har god förmåga att samarbeta och bidra i grupp och trivs inte minst med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya problem och teknologier. Hos Knowit bidrar du till att göra vår omvärld digital men mänsklig på en och samma gång!

Känner du igen dig? Skicka då in CV och gärna en kort beskrivning av dig själv direkt. Sista ansökningsdag är 17 september men vi hanterar alla ansökningar löpande.

Publicerad den

14-09-2017

Mer Information

Plats
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Testare i Malmö

Naturligt driven av att ständigt förbättra? Ser du bristerna och riskerna andra missar? Känner du dig bekväm med att ifrågasätta och ställa krav? V...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis