Inaktiv platsannons

Projektledare Facility Management i vara

Du har i grunden en avslutad högskoleutbildning inom området teknisk förvaltning, installationsteknik eller erhållit motsvarande kompetens genom relevant arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet från byggledning, projekterings-och eller entreprenadföretag eller inom kommersiella fastigheter ser vi det som meriterande.

Om tjänsten

Din bakgrund
Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan samtidigt arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha ett stort antal varierande uppgifter. Du har en stark kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska i såväl tal som skrift. Du är en god förhandlare och har du dessutom kunskaper i tyska så ses det som meriterande. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare.

Vad vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är på heltid och som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad på vår centrala Fastighetsavdelning vid vårt huvudkontor i Solna. På avdelningen arbetar i dagsläget 17 personer.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök här”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 31 augusti 2017.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
vara
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)