Inaktiv platsannons

Säkerhetsansvarig i Halmstad

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige år 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 170 butiker runt om i Sverige. Regionkontor och centrallager för region syd ligger i Halmstad. Hit söker vi nu en säkerhetsansvarig för att leda arbetet med vår tekniska drift och säkerställa en hög kvalitet på densamma.

Om tjänsten

Din roll
I rollen som säkerhetsansvarig leder och styr du lagerteknikernas arbete tillsammans med avdelningschefen. Du ansvarar för drift och underhåll av samtliga säkerhetssystem på lagret och lagerområdet. Du har i din roll ett övergripande ansvar för planering , dokumentering och utförande av säkerhetskontroller på lagret, och att säkerställa att kontroll – och serviceintervall på tekniska anläggningar och arbetsredskap efterlevs enligt gällande regler. I din roll ingår att kontrollera de tekniska anläggningarna och den tekniska utrustningen på lagret, samt att vid behov införskaffa ersättningsdelar. I ditt ansvarsområde ingår även att agera brandskyddsansvarig för lagret och se till att gällande regler för brandskyddsregler och föreskrifter följs. Du kommer också att hålla utbildningar för lagermedarbetare inom ditt ämnesområde. Den interna benämningen för rollen är objektmanagement-ansvarig.

Din bakgrund
Vi söker dig som i grunden har en avslutad gymnasieutbildning, samt gärna utbildning i fastighetsskötsel eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Som person är du ansvarstagande och har en god initiativ- och prioriteringsförmåga. Du brinner för att leda och motivera dina medarbetare och har en ständig vilja att förbättra verksamheten. Mot bakgrund av detta ser vi ledarskapserfarenhet som meriterande.

Vidare har du god datavana och tidigare erfarenhet av att hantera styr-och reglersystem. För att blir framgångsrik i rollen tror vi även att du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar väl på svenska och engelska, i både tal och skrift. och om du dessutom har kunskaper i tyska är detta ett stort plus. Det är meriterande om du haft tidigare befattning i ledande roll samt om du har erfarenhet av brandlarm, sprinkler och heta arbeten. För tjänsten krävs att du innehar B-körkort.

Vad vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 16 augusti 2017. Efter ett första urval bjuder vi in ett mindre antal kandidater till en rekryteringsdag i början av september.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Halmstad | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning