Inaktiv platsannons

Socialsekreterare inom försörjningsstöd/missbruk i Orsa

Prime Professional söker omgående en erfaren handläggare för kunds räkning. Vi söker främst dig som är socialsekreterare med erfarenhet av Socialtjänstens verksamhetsområde försörjningsstöd/missbruk. Vi söker dig som är utbildad socionom med några års erfarenhet av förhandsbedömningar och utredningsarbete. Du blir anställd av Prime professional och arbetet innebär bemanningsuppdrag på plats hos vår kund.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Det är sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare utför, dvs utredning enligt SoL, dokumentation, flerpartsmöten och handläggning. Har du erfarenhet av arbetet inom området kommer du att få ta stort ansvar och delaktighet.

Vem är du?
Kompetenskrav är att du som konsult är väl insatt i den lagstiftningen som styr,
Har du erfarenhet av både försörjningsstöd och missbruk samt har förmåga att utföra arbete självständigt kommer du att passa perfekt som konsult hos Prime. Arbetet kräver socionomexamen samt tidigare erfarenhet av barnvårdsarbete och den aktuella lagstiftning som styr.

Arbetetet kräver en god datavana.

Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är självklart för dig liksom god samarbetsförmåga med kollegor.
Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom gott handlag i såväl tal som skrift.
Uppdraget kräver en god förmåga i svenska språket såväl i tal som skrift.

På Prime tar vi hand om våra konsulter och du får en konsultchef som följer upp ditt arbete. Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett utmanande arbete.
Vi erbjuder en möjlighet att jobba i varierande uppdrag med möjlighet till ett stort kontaktnät.

Välkommen till oss! Du märker skillnaden!

Företagsbeskrivning
Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings-och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration Socialt arbete och Reception i hela Sverige.
Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.
Är du en engagerad och driven person?

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Orsa
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Orsa | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning