Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Senior Systemutvecklare Gripen support i Linköping

Linköping | Östergötlands län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Inom vår sektion, Information Solution, ansvarar vi för design och utveckling av informationslösningar. Våra tjänster täcker hela livscykeln, från utveckling över driftsfas till avveckling. Information Solution är en verksamhet under utveckling men kommer att få allt större betydelse för våra affärer i framtiden i takt med att informations­mängden ökar i alla typer av produkter och komponenter.

Vi ser idag en utveckling där hantering av information blir en allt viktigare del av Saabs och våra kunders verksamhet. För att möta denna utveckling och för att stödja nästa generations Gripen, har vi påbörjat ett arbete där vi utvecklar en ny plattform och ny metodik gällande informationslösningar i komplexa system.

Vårt team behöver växa för att klara denna utmaning och söker därför en senior systemutvecklare inom C#.NET som vill vara med att utveckla nästa generations informationslösning inom flygindustrin.

Din framtida utmaning

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete med goda utvecklings­möjligheter och förmåner. Som systemutvecklare hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå i att utveckla nya system med senaste Microsoft teknologin inom mjukvaruutveckling som en del av informations­lösningen.

Arbetet innefattar nyutveckling av hela system, vilket innebär möjligheter att arbeta med bland annat användargränssnitt, webtjänster, systemintegration och systemarkitektur. Beroende på erfarenhet, bakgrund och intresse finns det möjlighet att forma tjänsten som du själv vill. Du kommer inte alltid få en färdig specifikation i handen, istället är du med och formar lösningar från grunden.

Du kommer att bli en del av ett mindre team som har högt i tak, som ser vikten av humor men även behovet av ett starkt fokus när jobbet så kräver det.

Den du är idag

Vi tror att du är genuint intresserad av systemutveckling och har lätt för att sätta dig in i nya verktyg och arbetssätt. Du är en positiv problemlösare som gärna delar med dig av idéer och erfarenheter.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av systemutveckling och som har:

  • relevant högskole-/universitetsutbildning inom teknik/systemutveckling
  • god erfarenhet av C#.Net
  • erfarenhet av SQL Server
  • erfarenhet av ASP.NET MVC
  • erfarenhet av HTML5, JavaScript, CSS
  • erfarenhet av Visual Studio och TFS
  • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Senior Systemutvecklare Gripen support i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis