Inaktiv platsannons

Systemingenjör – Software CM i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Du kommer att verka inom avdelningen Quality & Operational Excellence och kommer att bli en del av sektionen Software Configuration Management Support. På sektionen arbetar ca 20 personer idag med IT-lösningar, metodstöd och strategiska frågeställningar kopplade till verktyg och processer som används vid framtagning av mjukvara.

Din framtida utmaning

I den här rollen kommer du bli en del av ett team som jobbar nära och stöttar den verksamhet som har till uppgift att ta fram mjukvara för JAS 39 Gripen-systemet.

Den du är idag

En noggrann och serviceinriktad person med några års erfarenhet av mjukvaruutveckling. God förmåga att kommunicera med programmerare och kravställare.



Du är driven och nyfiken och är intresserad av att arbeta med frågeställningar och problemlösning kopplat till mjukvaruutveckling. Du är ansvarstagande och förstår vikten av att leverera kvalitet från start till slutleverans.



  • Du är högskoleingenjör eller motsvarande i botten. Du talar och skriver svenska och engelska utan problem.
  • Kunnande kring programmeringsspråk, och systemutvecklingsmetotik är en merit.
  • Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.     

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier