Inaktiv platsannons

Elektronikingenjör Test Equipment i vara

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelningen Test Equipment designar, producerar och supporterar testutrustningar för bland annat underhåll av elektroniken i Gripenplatformen. Vi tillhandahåller även support och service till Airborne Early Warning och Telekrig tillsammans med andra Saab enheter. Idag är vi ca 60 anställda men är inne i en expansiv fas där vi behöver bli fler.

Din framtida utmaning

Som Elektronikingenjör inom mätteknik arbetar du främst med inriktning mot underhåll inom Telekrig och Radar. Befattningen innefattar felsökning samt underhåll av olika radarobjekt, kretskort, datorer, antenner och instrument. Vi arbetar ofta i team och ser gärna att du på sikt att du kan ta en roll som teamledare. En teamledarroll innebär att du bereder, planerar och följer upp arbetspaket som pågår.

Den du är idag

Du som söker denna tjänst bör ha ett affärsmässigt förhållningssätt samt uppskatta samarbete med andra. Eftersom vi på sikt ser att du ska kunna ta en roll som teamledare behöver du ha en god ledarskapsförmåga, vara kommunikativ och strukturerad.

För rollen är det meriterande med kunskap om testmetoder, mätmetoder, signalbehandling och mekanik, men vi lägger störst vikt vid ett tekniskt intresse och personlig lämplighet. Tjänsten innebär även arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan idag. Då rekryteringen pågår under sommar och semestertider vill vi dock medvetengöra om att själva processen samt återkopplingen kan dra ut på tiden.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
vara
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier