Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Teknikintresserade ingenjörer för integration av yttre last i Linköping

Linköping | Östergötlands län | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Flygteknisk vapenintegration är en sektion som ansvarar för vapen, beväpningsinstallation och hårdvaruintegration av vapen och yttre laster på främst JAS 39 Gripen. Sektionen består idag av 25 medarbetare i varierad ålder och med en jämn fördelning mellan kvinnor och män. Sektionen har ett brett kontaktnät såväl internt Saab som med kunder och leverantörer runt om i världen.

Vi arbetar tätt tillsammans inom sektionen för att gemensamt lösa våra uppgifter.

För att optimera integrationerna på flygplanet så arbetar vi även i nära samarbete med vår systersektion, systemteknisk vapenintegration, vilka ansvarar för mjukvaruintegrationen.

Din framtida utmaning

Vi söker en systemingenjör som vill arbeta med flygteknisk vapenintegration och beväpningsinstallation på JAS 39 Gripen. Arbetet sker i projektform och som systemingenjör har du en sammanhållande och drivande roll för många teknikområden genom hela integrationsprocessen.

Beroende på bakgrund och intresse kan arbetsuppgifterna komma att innehålla hårdvaruansvar, utvecklingsarbete och systemsäkerhetsarbete inom integration av vapen och yttre last. Delar av arbetet utförs tillsammans med kunder, leverantörer och partners, både nationellt och internationellt.

Vår verksamhet hanterar modern teknik som utvecklas hela tiden, så det ställer krav på dig som medarbetare att också utvecklas och utbildas kontinuerligt.

Den du är idag

Du har ett genuint tekniskt intresse och uppskattar ordning och reda vilket behövs eftersom allt arbete dokumenteras noga för spårbarhetens skull.Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.Du är som person kommunikativ och tycker om att hantera många kontaktytor.

Lämplig bakgrund är civilingenjörs- eller högskoleingenjörsutbildning.

Tidigare erfarenhet från arbete med flygande materiel är en merit men inget krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Teknikintresserade ingenjörer för integration av yttre last i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis