Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Kundutbildare, Business Unit Surface Radar Solutions i Göteborg

Göteborg | Västra Götalands län | Civilingenjör / Arkitekt | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Affärsenheten Surface Radar Solutions ansvarar för radarsystem, markbaserade såväl som sjöbaserade. Vi har ca 500 anställda, varav hälften finns i Göteborg. Övriga finns bl a på våra siter i Syracuse, USA, och i Halden, Norge.

Avdelningen Engineering är ansvarig för System Concepts, System Design, System safety, Quality, Product Development, Integration & Verfication, ILS, Customer Training samt projektledningen för de flesta av våra basprogram inom landbaserade och sjöbaserade ytradarprodukter.

Vi söker nu en kundutbildare till Customer Training. Enheten definierar stödtjänster i utvecklings- och leveransfasen för radarsystemen och ansvarar även för att skapa och genomföra affärsmöjligheter för levererade system under hela dess livslängd.

Vår serviceverksamhet omfattar allt från mindre produktuppgraderingar till omfattande supportlösningar och ”mid life”-uppgraderingar.

Din framtida utmaning

Vi söker en erfaren kundutbildare för våra markbaserade radarsystem ARTHUR och GIRAFFE AMB samt vår sjöbaserade SEA GIRAFFE AMB. Framtiden kommer även bjuda på utmaningar inom vår nya GIRAFFE-familj.

Du kommer att vara ansvarig för att ta fram kursplaner, planera och genomföra utbildning för våra kunder, både på site Göteborg och hos kund. Vi använder såväl simulatorer som operativa system i vår utbildning. Du förväntas också vara med och utveckla vår kundutbildning och möta framtidens krav på bl a ökad digitalisering.

Den du är idag

Du är en duktig pedagog och kombinerar det med ett genuint teknikintresse. Du är intresserad av att skriva kursdokumentation och manualer och behärskar MS Office. Kunskaper inom FrameMaker är en merit. Att du behärskar engelska i både i tal och i skrift, ser vi som självklart.

Vi arbetar i en miljö som präglas av frihet under ansvar, öppenhet och med ett starkt kundfokus. Det innebär att vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du måste ha lätt för att samarbeta och trivas i skiftande miljöer med många olika kontakter där du lätt tar en ledande roll. Du har integritet och är lyhörd och flexibel vad gäller förändrade förutsättningar och snabbt uppkomna situationer.

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval, så dröj inte med din ansökan!

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Kundutbildare, Business Unit Surface Radar Solutions i Göteborg

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis