Inaktiv platsannons

Servicetekniker till Gällivare/Malmberget

Sandvik Mining and Rock Technology är en ledande leverantör av utrustning, verktyg, tjänster, support och tekniska lösningar inom gruv- och anläggningsindustrin och vår organisation är verkligen internationell med verksamheter och sammarbetspartners spridda över alla kontinenter. Med kundfokus som ett av våra främsta ledord strävar vi efter att alltid uppfattas som det mest naturliga valet för våra kunder, och genom att erbjuda lösningar baserade på våra kunders behov bygger vi vår framgång.

Om tjänsten

På vår Serviceavdelning i Malmfälten ansvarar vi för service av det produktutbud som finns kopplad till vår gruvutrustning. Till en spännande roll i söker vi nu en driven och relationsskapande servicetekniker som vill bidra till vår vision om service i världsklass. Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete med stor frihet att forma din roll. De flesta av våra medarbetare utgår från vårt kontor i Kiruna, men i denna roll är du placerad i Gällivare/Malmberget.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker ansvarar du för servicen av Sandviks olika typer av gruvutrustning, såsom lastmaskiner och borraggregat. Du rapporterar löpande de reparationer och reservdelsuttag som genomförs och dokumenterar typ av reparationer, tidpunkter för ståtider samt annan nödvändig information. Då säkerhet är av högsta prioritet för oss, säkerställer du att vi följer de riktlinjer som finns angivna av kund samt de föreskrifter och regler som innefattas av vår egen EHS-standard. Som vår representant på fältet sköter du också den huvudsakliga kundkontakten och ger support gällande våra produkter och maskiner.

I rollen rapporterar du till verksamhetens servicechef som är baserad på kontoret i Kiruna och din arbetstid är dagtid. Resor kan förekomma i tjänsten och då främst inom Norrbotten.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med inriktning mot teknik eller mekanik, alternativt har du skaffat dig likvärdiga kunskaper genom tidigare arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med service av gruvutrustning, såsom allmän maskinmekanik, finmekanik av bergborrmaskiner eller hydraulik. Om arbetet kräver specifika licenser eller certifikat kommer vi att internutbilda dig. Du talar och skriver obehindrat på svenska, och då vi även samarbetar med globala kontakter är det också fördelaktigt om du kommunicerar väl på engelska.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss - du är strukturerad och målmedveten och med ett aktivt förhållningssätt tar du det övergripande ägandeskapet för ditt arbete och de resultat vi uppnår. Att hitta möjligheter där andra ser problem är något som verkligen inspirerar dig och du är en initiativtagare som alltid levererar kvalitativ service i världsklass till våra kunder. Med din positiva och utåtriktade personlighet och breda erfarenhet är du en viktig ambassadör för vårt varumärke och detta visar sig tydligt i ditt dagliga arbete. I rollen har du ett stort kontaktnät och genom din goda kommunikationsförmåga säkerställer du lönsamma och långvariga relationer med våra kunder.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gällivare
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gällivare | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)