Inaktiv platsannons

Sliptekniker i Gällivare

Sandvik Mining and Rock Technology (SMRT) är en ledande leverantör av utrustning, verktyg, tjänster, support och tekniska lösningar inom gruv- och anläggningsindustrin. Som en verkligt internationell organisation har vi verksamheter och samarbetspartners spridda över hela världen. Våra framgångar beror helt på våra kunder och vi växer genom deras framgång – det är en grundläggande princip för oss på Sandvik. Vi underhåller och stöttar den lokala gruvnäringen med servicearbete och lagerhållning, är lättillgängliga och finns alltid till hands för våra kunder.

Om tjänsten

Till vår verksamhet i Gällivare/Malmberget söker vi nu en sliptekniker inom borrslipning. Rollen innebär fritt arbete under ansvar, varierade arbetsuppgifter och mycket kundkontakt. Du jobbar på plats i Gällivare/Malmberget och i rollen rapporterar du till vår Contract Manager för Rock Tools Norrbotten, baserad i Kiruna. Då vi tillhör en global koncern finns det utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Arbetsuppgifter
Som sliptekniker arbetar du huvudsakligen med att utföra reparationer och underhåll av maskiner och erbjuda service. I ditt dagliga arbete ingår en rad olika uppgifter, allt från att reparera hammare och slipa borrkronor till att sköta uppföljning och föra statistik på våra produkter. Vi värdesätter att du är i god fysisk form då arbetet ibland är fysiskt krävande. Du är stationerad i Aitikgruvan där du har god kontakt med kunder samt andra borrare och servicetekniker. Du planerar till stor del dina dagar själv och det är därför ett fritt och ganska varierat jobb.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med inriktning mot teknik eller mekanik, alternativt har du skaffat dig likvärdiga kunskaper från arbetslivet. Du har en mekanisk bakgrund och tidigare erfarenhet från liknande jobb. Det är viktigt att du har god datorvana och hanterar Officepaketet, framförallt Excel och Word, utan problem och att du har körkort är en förutsättning för tjänsten. Slutligen, då vi arbetar i en internationell miljö så är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av din goda samarbetsförmåga och servicekänsla. Du är driven, självgående och har ett genuint intresse för produkter och service och vill hela tiden utveckla och utvecklas inom dessa områden. Du är i många sammanhang vårt ansikte utåt så vi ser det som en fördel om du har lätt för att skapa goda kontakter och relationer med såväl medarbetare som kunder.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Gällivare
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Gällivare | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier