Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Butikssäljare säsong Stadium Åre

Åre | Jämtlands län | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Som säljare på Stadium Ski är din viktigaste uppgift att finnas till för kunden. Lyssna, uppfylla behov, överföra kunskap, inspirera och sälja. Du kommer att arbeta i ett högt tempo under några intensiva månader. För rätt person erbjuder vi ett kul och utmanande arbete som du kan kombinera med härlig skidåkning.

Behöver du inspiration? Klicka på länken nedan.

Din profil

För att passa till jobbet ska du ha ett starkt intresse för friluftsliv och alpin sport. Du bör också ha arbetat som säljare något eller några år. Det är bra om du har erfarenhet från fjällen och ett måste att du triggas av utmaningen att ge våra kunder det lilla extra. Självklart åker du själv skidor och/eller snowboard.

Placeringsort
Åre

Varaktighet/arbetstid
Tjänsterna är säsongsanställning under perioden december 2017 – april 2018.

Publicerad den

18-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Åre
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Butikssäljare säsong Stadium Åre

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. En...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis