Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Innesäljare till Clemondo i Helsingborg

Helsingborg | Skåne län | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning | Annan

Om tjänsten

Energisk och nyfiken innesäljare sökes till marknadsledande Clemondo i Helsingborg!

Vill du arbeta med relationsbyggande försäljning av marknadsledande produkter inom rengöring mot industri samt fordon? Som en del av vårt innesäljteam kommer du att arbeta med uppsökande försäljning mot en redan befintlig kundstock. Låter detta som ditt drömjobb? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av Clemondo, ett tillväxtföretag i förändring, där du får möjlighet att växa i rollen som innesäljare. Du får arbeta på ett marknadsledande företag med väldigt starka varumärken och stort fokus på förnybara råvaror och hållbara produkter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Utgående samtal till befintliga kunder.
  • Utgående samtal på varma leads, som tex genererats via digitala kanaler.
  • Viss kundsupport.
  • Administration i CRM-system.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av försäljningsorganisationen som förutom innesälj består av fältsälj och en KAM-organisation. Du är placerad på huvudkontoret i Helsingborg tillsammans med kollegor inom marknad och ekonomi, och du rapporterar till E-business Manager.

VEM ÄR DU?

Du har några års erfarenhet från innesälj/sälj/kundsupport och ett stort intresse för våra produkter. Vi tror att du har arbetat med utgående samtal tidigare, och vet med dig att det är något du trivs med. Vi ser gärna att du har erfarenhet från automotiveområdet eller liknande produkter.

Som person är du positiv och energisk. Du är nyfiken till din natur och har en vilja att hela tiden utvecklas och bli bättre. Du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ och ansvar. Vidare har du en god samarbetsförmåga och stöttar såväl kunder som kollegor när det behövs. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och dedikerat mot uppsatta mål, samtidigt som du snabbt löser eventuella problem som uppstår då du är flexibel och lösningsinriktad. Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav, liksom systemkunskap och god datorvana. Grundläggande kunskaper i engelska är önskvärt.

Om Clemondo AB

Clemondo är en kombination av clean och mondo. Clean står för ren, mondo för världen och emondo betyder förbättra på latin. Allt vi gör påverkar vår jord på olika sätt. Därför har vi bestämt oss för att vara ett föredöme när det gäller att ge dig hållbara, innovativa och effektiva helhetslösningar. Vi arbetar med formulerad kemi och för att uppnå vårt mål måste hälsa, miljö och säkerhet vara våra ledord. Vi vill erbjuda dig Trygg Kemi med omsorg om vår jord. Oavsett om det handlar om industri, fordonstvätt, livsmedel eller hygien.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning, Annan
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Innesäljare till Clemondo i Helsingborg

Energisk och nyfiken innesäljare sökes till marknadsledande Clemondo i Helsingborg!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis