Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Systemutvecklare för ECM-lösningar i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb)

Vill du vara en del av ett team som jobbar för att driva på digitaliseringen och utveckla samt implementera våra lösningar ute hos våra kunder, som hjälper dem att hantera, dela och använda information så att den blir till deras mest värdefulla resurs?​​

Om tjänsten

Vi utvecklar och levererar lösningar inom Enterprise Content Management (ECM), för såväl den offentliga, som privata sektorn inom Norden. Vi växer kraftigt och söker därför erfarna systemutvecklare, som vill hjälpa våra kunder på resan att effektiviseras och transformeras till en digital organisation.

Som systemutvecklare på Software Innovation kommer du bli en del av ett team, som arbetar tillsammans för att utveckla, integrera och underhålla våra lösningar ute hos våra kunder. Ditt dagliga arbete kommer till stor del bestå i att utveckla, leverera och förvalta våra befintliga lösningar för, bland annat dokument- och ärendehantering. I förlängningen kommer du även få vara med att utforma och bygga nästa generations innovativa system. Vi vill jobba i nära relation med våra kunder för att säkerställa hög kvalitet, vilket ofta leder till längre uppdrag.

Vi tror att du har

  • Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling och integration inom relevant område
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Erfarenhet av utveckling i C#
  • Standardprodukter
  • Microsoft SQL
  • XML

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av organisationer inom offentlig sektor
  • SharePoint

Som person är du
Vi söker dig som har en lagspelares personlighet med ett öppet sinne, en proaktiv attityd att utmana oss och en villighet att driva på förändring. Du har ett positivt och logiskt tillvägagångsätt, med en villighet att lära dig nya saker.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande position för att bygga framtidens digitala tjänster i en internationell miljö där vi lyssnar till dina idéer och där du får möjlighet att bygga på din kunskap inom en mängd olika områden. Vårt mål är nöjda uppdragsgivare och kvalitet i våra kundleveranser. Med erfarna och professionella medarbetare som hanterar samspelet mellan verksamhet och IT har vi stor och positiv påverkan på våra kunders verksamhet.

Vi tror på att en sund balans mellan privatliv och yrkesliv i kombination med en vänlig atmosfär, vilket i sin tur skapar den frihet och kreativitet som krävs för att trivas och lyckas. Vi erbjuder dig också en arbetsmiljö där omtanke för de anställda är i fokus och det finns en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare och ledare.

Publicerad den

18-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Systemutvecklare för ECM-lösningar i Stockholm

Vill du vara en del av ett team som jobbar för att driva på digitaliseringen och utveckla samt implementera våra lösningar ute hos våra kunder, som...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis