Inaktiv platsannons

Säljledare till Netto i Lund

Vill du jobba med ett av Sveriges mest offensiva och spännande varumärken i livsmedelsbranschen? Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen. Vi kallar det Netto Magic. Vill du en bli en del i Nettofamiljen?

Om tjänsten

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Vi är matbutiken som alltid strävar efter att erbjuda våra kunder bättre vara till samma pris eller samma vara till bättre pris än andra livsmedelskedjor.

Vi erbjuder dig
Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i ett av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

Dina arbetsuppgifter
Som säljledare tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst.

Din profil

  • Vi söker dig som brinner för att arbeta i butik och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång
  • är flexibel
  • Har hög självdisciplin
  • Vågar ta ansvar och trivs i en ledarroll
  • Ledaregenskaper
  • Har hög arbetsmoral, är driven och trivs med ett högt tempo
  • Har minst ett års arbetslivserfarenhet

Meriterande om du

  • Har erfarenhet från service och konceptföretag
  • Har ledarerfarenhet

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tar kontakt med de rekryteringskanaler som vi anser är lämpliga i rekryteringssammanhanget.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Försäljning / Inköp, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska