Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Lösningsfokuserad & säljorienterad specialist inom Datacenter i vara

Västra Götalands län | IT | Online marketing | Deltidsjobb

Om tjänsten

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Sales Operations fungerar som ett effektivt stöd åt säljkåren både tekniskt och lönsamhetsmässigt. Inom Sales Operations får säljaren hjälp med anbud, tekniska lösningar, tjänstepaketeringar, presentationer, förhandlingar och avtal om det behövs. Inom affärsområdet Sales Operations finns ca 30 Tech Design-resurser.

Det här är jobbet…

I din roll som erfaren Specialist inom datacenter kommer du att ansvara för att designa, kalkylera och presentera datacenterlösningar ur Tele2’s tjänsteutbud för kunder tillsammans med säljkåren. I tjänsten ingår ett brett kontaktnät med både kunder, säljare, produktchefer och tekniker. Du tar en ledande roll inom din specialitet och betraktar säkerställande med helhetssyn om lösningen utfyller kravställningar och möjliggörande för teknisk leverans. Du deltar i kundmöten såväl som du besvarar kravspecifikationer och offertpresentationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Designa och dokumentera datacenterlösning ur Tele2:s tjänsteutbud som uppfyller kundens tekniska krav och önskemål.
  • Du har en självklar aktiv roll i att ge input om sälj- och marknadskrav i produktutvecklingsprocessen, där du kontinuerligt medverkar i dialogen med befintliga kunder.
  • I tjänsten ingår tillika att utifrån ett helhetsperspektiv samordna och bistå med
    generellt tekniskt stöd till Tele2:s säljare.
  • Tillsammans med säljare eller på egen hand presenterar och redogör du för tekniska lösningar på ett säljande och pedagogiskt sätt för kunder.
  • Du förväntas inta en initiativtagande position vid framtagning och utformandet av kalkylationer till offerter.
  • Då det sällan rör sig om standardlösningar ingår även ansvaret i att säkerställa med berörda avdelningar om lösningen är godkänd för underhåll och leverans.

Det här är vad du har…

Du skall ha erfarenhet av att arbeta med datacenter i olika former för att lyckas i denna roll.

Erfarenhet krävs inom drift av datacenter, hostingmiljöer och publika molntjänster.

Vi ser gärna att du jobbat som konsult under en längre tid och nu vill jobba genom hela säljprocessen ur ett tekniskt perspektiv.

Eventuella certifieringar inom Microsoft, Cisco eller VMware är önskvärda men inget krav.

Vana av att arbeta i en kundnära miljö samt att du är resultatinriktad, strukturerad och har lätt för att kommunicera.

Erfarenhet av roller som arkitekt eller projektledare är meriterande.

I grunden har du en kommersiell/teknisk högskoleexamen eller motsvarande kunskaper inhämtade genom praktisk yrkeserfarenhet.

Det här är vad Tele2 erbjuder dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom företaget. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Tjänsten är placerad i Kista, Stockholm.

Är du en av oss?
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 september 2017.
Urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
vara
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Lösningsfokuserad & säljorienterad specialist inom Datacenter i vara

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis