Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Förbutiksansvarig till Hemköp Stockholm Torsplan

Stockholm | Stockholms län | Restaurang | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Som Avdelningsansvarig ska du planera och driva arbetet på din egen avdelning. Alltid med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

På Hemköp Stockholm Torsplan är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till vår butik söker vi nu en förbutiksansvarig.

Det här får du göra

Om du har jobbat ett tag i butik och är redo för nästa steg i din utveckling är rollen som Förbutiksansvarig något att satsa på. Med fokus för din egen avdelning ska du hålla i allt från beställningar till svinn och bruttovinst – alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i alla hyllor och diskar blir också ditt ansvar. Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, följa upp hur det går och delegera arbetet på avdelningen. Kort sagt handlar rollen om att planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder. Du ansvarar också för avdelningens drift, bemanning, lönsamhet, försäljning och framtida utveckling. Utmaningen består i att leda och fördela arbetet i ditt team om cirka fem personer. Utveckla avdelningen gällande försäljning av andelar, mer och övrig försäljning. Du är ytterst ansvarig för din avdelning och borgar för en hög lägsta nivå.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Vidare har du jobbat inom dagligvarubranschen i några år och har därför goda kunskaper om varorna och produkterna på avdelningen. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande. Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande butik. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Vi kräver att du har dokumenterad erfarenhet av liknande yrken samt att du är dedikerad arbetsuppgiften. Kunskaper i Svenska Spels terminaler och produkter, ATGs terminaler och produkter, postens rutiner och produkter PABLO. Framförallt ett brinnande intresse för avdelningen, försäljning och ledarskap. Då vi arbetar på trånga ytor är det extra viktigt att du är mycket god vän av ordning och reda. Då vi hanterar post, spel och kundtjänst i förbutiken är det av vikt att du är noggrann och stresstålig.

Information om bolaget

Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och bredden.

Publicerad den

18-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Förbutiksansvarig till Hemköp Stockholm Torsplan

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten....

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis