Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Javautvecklare i Jönköping

Jönköping | Jönköpings län | IT | Online marketing | Java-utvecklare | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Javautvecklare

Det händer mycket spännande på kontoret i Jönköping. Nu letar vi efter dig som brinner för utveckling och vill jobba i ett företag med regionens skarpaste utvecklare. På Knowit jobbar du med att digitalisera våra kunders verksamheter vilket ofta förenklar samhällsvardagen för oss alla. Tillsammans arbetar vi med att leverera de bästa lösningarna för våra kunder.

Vi har uppdrag både in-house på vårt nya kontor och ute hos kunder i området runt Jönköping. Våra projekt rör sig inom Java EE och tekniker som Angular, REST, Webservices, JPA/Hibernate och EJB. Projekten drivs med agila metoder och Test Driven Development.

Om du är nyexad eller erfaren spelar ingen roll. Vi letar efter utvecklare som vill lära sig nya saker och delar våra värderingar att vara schyssta, affärsnära och nytänkande.

Hos oss får du jobba kreativt ihop med sköna kollegor och fantastiska kunder. Här finns utrymme att dela med sig av kunskap och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Javautvecklare i Jönköping

Det händer mycket spännande på kontoret i Jönköping. Nu letar vi efter dig som brinner för utveckling och vill jobba i ett företag med regionens ...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis