Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Testare med programmeringskunskap i Växjö

Växjö | Kronobergs län | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Air Traffic Management (ATM) är en enhet inom Saab som utvecklar system inom området
flygtrafikledning. Systemen används för att effektivisera flygtrafikledning, vilket ställer mycket höga
krav på deras säkerhet och tillgänglighet. Vi är världsledande inom fjärrstyrd flygtrafikledning (). Vår verksamhet finns idag i Göteborg, Växjö, Apeldoorn (Holland) och Syracuse (USA).

Vårt kontor kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism. Vi tror att en mångfald av erfarenhet, olika perspektiv och bakgrund bidrar till en stimulerande arbetsplats och bättre produkter för våra kunder och användare. Vi fokuserar på de möjligheter som finns i de utmaningar som vi har framför oss, där en av våra styrkor är förmågan att hjälpas åt och skapa en trevlig miljö i det dagliga arbetet.

Vi söker nu testare med programmeringskunskap för att förstärka den svenska delen av verksamheten i Växjö. Om du vill vara med och utveckla framtidens flygtrafikledningssystem är detta ett jobb för dig!

Din framtida utmaning

Du kommer att få ta del av hela systemutvecklingsprocessen och behöver därför ha ett brett intresse
och en ambition att utvecklas vidare i din roll. Vi tror på en öppen och platt organisation där allas åsikter är välkomna och är en förutsättning för vår utveckling framåt. Vi värdesätter engagemang och en utåtriktad och kreativ personlighet.

I Sverige har vår avdelning ca 40 systemutvecklare fördelade i Göteborg och Växjö som är indelade i 6 scrum team. Du kommer att arbeta i ett av teamen, som med kreativitet, teknikkunnande och
engagemang tar fram marknadens bästa lösningar inom flygtrafikledning. Vi utvecklar våra system
främst i C++ och C#. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta systemutveckling, felsökning, verifiering, arbete med teststrategier, kravarbete, och dokumentation. Utöver teamet innebär arbetet kontakt med projektledare, release managers och product development manager, samt medlemmar i andra team.

Den du är idag

Du har högskole-/universitetsutbildning med inriktning på programmering / systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du kan uttrycka dig klart och kärnfullt i engelska och svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet av:

  • C++ / C# utveckling i Windows-miljö
  • Deltagande i utveckling av stora mjukvarusystem
  • Mjukvaruprodukter och deras livscykler
  • Säkerhetskritiska system
  • Scrum, agila metoder

Utöver utvecklarerfarenhet är det meriterande om du har jobbat med testplanering och framtagande av testfall, gärna med erfarenhet av testledning.

Som person är du är självgående, kreativ och uthållig. Du gillar att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper till både kunder och medarbetare.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan nu!

Publicerad den

17-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Grundskola, Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Testare med programmeringskunskap i Växjö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis