Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Systemingenjör Gripen Test Equipmen i Arboga

Arboga | Örebro län | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning | Annan

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelningen Test Equipment designar, producerar och supporterar testutrustningar för bland annat underhåll av elektroniken i Gripenplattformen. Avdelningen tillhandahåller även support och service för sina produkter till andra Saab-enheter. Idag är vi ca 60 anställda men är inne i en expansiv fas där vi behöver bli fler personer.

Din framtida utmaning

Du kommer som systemingenjör hos oss att ingå i ett utvecklingsteam med fokus på att utveckla och leverera avancerade elektroniktestlösningar för våra automatiserade testsystem. Arbetet innehåller konceptstudier, kravhantering, design av testsystem och utveckling av våra testarlösningar. Jobbet innebär arbete med både hårdvara och med mjukvara för våra testsystem. Då vi arbetar i utvecklingsteam ställs stora krav på samarbetsförmåga och vi ser att du med tiden tar en ledande roll i dessa team.

Den du är idag

Vi tror att du idag har en bakgrund som elektronik- eller dataingenjör med viljan att lyfta blicken till en systemnivå.

En framgångsfaktor för systemingenjörer hos oss är samarbetsförmåga eftersom vi arbetar brett över flera team och har kontaktytor mot andra Saab-enheter. Då vi kommer att ha mycket jobb framgent tror vi att du är en person som kan ta egna initiativ och jobba på ett strukturerat sätt för att leverera de åtaganden som åligger dig.

Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning som civil- alternativt högskole-ingenjör inom till exempel datateknik, elektroteknik eller närliggande område. Resor kan förekomma i tjänsten. Vi söker både juniora och seniora ingenjörer.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. 

Rekryteringen sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! 

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning, Annan
Ort
Arboga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Systemingenjör Gripen Test Equipmen i Arboga

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis