Inaktiv platsannons

DevOps Engineer till Public Safety i Göteborg

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Public Safety är en enhet inom Saab som utvecklar verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet på en global marknad. Våra system används av ambulans, polis, räddningstjänst, flygplatser, fängelser och värdetransporter med fokus på prestanda, driftsäkerhet och konfigurerbarhet. Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus.

Vi arbetar med scrum och agila metoder och lägger stor vikt vid att utvecklas i våra olika roller och vi arbetar med den senaste tekniken. Vi sitter idag i moderna nyrenoverade lokaler i Kallebäck.

Vårt kontor kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism, och framförallt arbetsglädje, som vi tycker är viktigt.

Vi söker just nu en DevOps Engineer till vår verksamhet i Göteborg.

Din framtida utmaning

Vi arbetar idag i små sammansvetsade team och lägger stor vikt vid att arbeta agilt. Vi arbetar främst med .Net, C#, WPF, WCF och SQL Server, på plattformarna Windows, web och Android.

Som DevOps hos oss får du vara med och driva, förenkla och förbättra vårt arbete mot Continuous Integration och Continuous delivery. Du kommer att vara en central spelare i arbetet att testa nya koncept för att förenkla och automatisera vårt arbete inom utveckling, test och drift. Kort och gott kommer du arbeta nära våra infrastruktur- och utvecklingsteam, med fokus på att skapa bra utvecklingsmiljö.

Rollen innebär att du kommer vare en viktig del i vårt framtida arbete och det ger dig också goda möjligheter att utvecklas inom ramen för det.

Den du är idag

Du har idag flera års erfarenhet som systemutvecklare och företrädesvis som DevOps. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling.

Det är en fördel om du har specifik erfarenhet inom ett eller flera av områdena:

Automatisering av byggprocesser-Powershell, Docker, Continuous Integration, Team City eller liknande plattform.

För att lyckas i denna tjänst hos oss behöver du vara självgående, flexibel och gilla att arbeta med utveckling och förbättringar.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)