Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Chef för processutveckling och produktionsteknik i Hallstahammar

Hallstahammar | Västermanlands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Kanthal®, en del av Sandvik-koncernen, är världsledande inom värmeteknologi sedan årtionden och vi ser stor potential för våra produkter och tjänster där energieffektivitet, hållbar materialutveckling och säkerhet är krav. Nu går vi in i en ny fas och välkomnar dig som vill vara en del av vårt team och aktivt bidra i en spännande tillväxtresa för att ytterligare stärka vår marknadsposition.

Med ambitionen att leverera produkter i världsklass inom området förnybar energi skapar vi en sammanhållen enhet i Hallstahammar och nu söker vi en engagerad, utvecklande och affärsmässig chef för processutveckling och produktionsteknik som vill vara en drivande nyckelspelare i vår förändringsresa. Du delar våra tankar och ambitioner om en organisation och ett ledarskap som motiverar till initiativ, innovation och ständiga förbättringar. Hos oss får du ta del av spännande utmaningar i en växande verksamhet som bidrar till en bättre värld

Arbetsuppgifter

Som chef för processutveckling och produktionsteknik leder och fördelar du arbetet inom din arbetsgrupp samt stödjer avdelningar och chefer inom kompetensområdena processutveckling och produktionsteknik. Du säkerställer att vi följer och utvecklar de beslutade arbetssätt, lagar och avtal som gäller inom Site Hallstahammar och har som övergripande mål att höja Product Unit Hallstahammars produktivitet.

Din profil

Vi söker dig med som lägst en treårig högskoleutbildning inom teknikområdet, men vi ser gärna att du har en civilingenjörsutbildning inom materialteknik, processindustri och/eller produktionsteknik.För att passa bra i rollen har du dessutom flerårig erfarenhet från personalledande befattning inom tillverkande industriproduktion och det är meriterande med erfarenhet från förbättringsarbete, förändringsledning och arbete med effektivisering/produktivitetsförbättringar samt projektledning och/eller arbete med att ta fram projektmodeller. Vidare har du mycket goda kunskaper inom Lean-produktion och produktionsteknik, och det är meriterade om du dessutom har erfarenhet av implementering av Lean-verktyg som OEE och SMED. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är en förutsättning för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av att du är en coachande ledare med förmågan att motivera och utmana. Du har ett faktaorienterat, strukturerat och resultatinriktat arbetssätt, samt en stark vilja att förbättra processer och arbetssätt. Din goda kommunikationsförmåga gör att du på ett enkelt sätt bygger och underhåller relationer, vilket i kombination med din förmåga att motivera och entusiasmera din omgivning gör att du lätt får med dig dina medarbetare i det förändringsarbete som ska göras.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Hallstahammar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Chef för processutveckling och produktionsteknik i Hallstahammar

Kanthal®, en del av Sandvik-koncernen, är världsledande inom värmeteknologi sedan årtionden och vi ser stor potential för våra produkter och tjänst...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis