Inaktiv platsannons

Underhållschef i Svedala

Om tjänsten

VI VILL VETA MER OM DIG

Inom Sandvik Mining and Rock Technologys enhet Stationary Crushing and Screening erbjuder vi utrustning för krossning och siktning konstruerade för att möjliggöra maximal produktivitet och lönsamhet för våra kunder. Lösningarna är avancerade och beprövade för varje utmaning och i kombination med vår värdegrund som sätter kunden i fokus, strävar vi efter att alltid vara det naturliga valet för våra kunder och tillsammans hittar vi vägen till framgång.

Vår underhållsavdelning på Product Unit (PU) Svedala ansvarar för att säkerställa hög tillgänglighet hos all produktionsutrustning. Avdelningen består av ett tiotal personer, både underhållskoordinationer och tekniker. Vi söker nu en underhållschef som brinner för EHS-frågor och att utveckla arbetsprocesser och rutiner i en tid där produktion blir alltmer digitaliserad. Vi erbjuder en roll i en omväxlande miljö där det alltid händer något nytt.

I denna roll kan vissa resor förekomma.

Arbetsuppgifter

I denna roll leder och fördelar du arbetet inom den egna gruppen och ansvarar för att gruppen når uppsatta mål enligt kommunicerade strategier. Din viktigaste funktion är att tillförsäkra hög tillgänglighet av produktionsutrustning över hela PU Svedala genom att säkerställa att ålagda arbetsuppgifter sker enligt gällande rutiner och omfattning, att utrustning servas och underhålls samt att infrastruktur inom el och tryckluft är driftsäkert. Vidare ser du till att din avdelning är rätt bemannad och besitter rätt kompetens för att fortlöpande kunna genomföra ålagda uppgifter utan avbrott.

Du sätter mål för den egna verksamheten och är behjälplig med målsättningar för andra områden, och du utvecklar metoder och arbetssätt för att utveckla områdets verksamhet mot bättre effektivitet och lägre kostnader. Du ansvarar för EHS-aktiviteter i gruppen och leder specificering och upphandling av ny produktionsutrustning.

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt några års erfarenhet från arbete i tillverkande industri. Du har dokumenterad erfarenhet från att leda andra människor i en chefsroll samt kunskap i TPM (Total Productive Maintenance) och erfarenhet från Lean-arbete. Har du dessutom erfarenhet av projektledning, upphandlingar, drivande av ständigt förbättringsarbete och digitaliseringens roll i produktions världen ser vi det som ett stort plus. Vidare har god datorvana och vet hur man analyserar data i affärssystem. För denna tjänst krävs det att du kommunicerar obehindrat på svenska, både muntligt och skriftligt, och då vi arbetar i en internationell miljö har du även mycket goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av din prestigelöshet, dina naturliga ledaregenskaper och ditt analytiska angreppssätt vid problemlösning. Du har en god förståelse för hur digitalisering och uppkoppling av tillverkningsindustrin kan utveckla produktionsprocesser och väger in detta i upphandling och inköp av nya system. Genom din höga sociala kompetens och ditt engagemang för ditt arbete, bygger du upp ditt nätverk av kontakter inom företaget och sköter din avdelning på ett entreprenörsmässigt sätt. Du är duktig på att prioritera ditt arbete, bibehåller du fokus på det som är mest affärskritiskt, och då du anser att dina medarbetare sitter på den bästa kompetensen för att lösa problem som kan uppstå inom deras specialistområden vågar du delegera ansvar vidare till dem.

Vidare är du öppen för förändring och mottaglig för att prova nya angreppssätt för problemlösning, och du har förmågan att motivera din omgivning till att göra samma sak.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Svedala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Produktion / Industri, Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Svedala | Produktion / Industri | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)