Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Fraud Specialist till Nordea i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

Till Nordea i Stockholm söker vi en Fraud Specialist.

Vi söker nu ytterligare en Fraud Specialist till en av storbankerna. Tycker du om att ha ansvar och har ett stort intresse för analys, transaktioner och service. Vill du kick-starta din karriär inom bank och finans genom att få inblick i verksamhetens kärna? Då är detta något för dig! Läs med och sök idag!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en viktig roll på en av Sveriges största banker, där du får stora möjligheter att växa - både som person och i din yrkesroll. I rollen som Fraud Specialist kommer du få möjlighet att arbeta med spännande och stimulerande arbetsuppgifter för att förebygga bland annat ekonomisk brottslighet på en av de största bankerna, nämligen Nordea. Inledningsvis får du en fyra veckors internutbildning i systemen och i arbetssättet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Granska och övervaka korttransaktioner i realtid.
  • Förhindra ekonomisk brottslighet.
  • Vid avvikelser kontaktar du kunden för att säkerställa att transaktionen är korrekt.
  • Arbeta med spärrhantering.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är på heltid dagtid med start så snart som möjligt. Uppdraget beräknas pågå fram till och med sista december 2017 med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att får sitta i moderna lokaler på Kungsholmen.Teamet består i dagsläget av 20 medarbetare och inledningsvis får du fyra veckors intern utbildning i systemen och arbetssättet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och stresstålig.

Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men inget krav. Du har goda systemkunskaper samt vana av officepaketet och du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska.

Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du tycker om att undersöka och reda ut avvikelser för att dra rätt slutsatser. Det är viktigt att du kan strukturera och prioritera ditt arbete då det kommer ställas höga krav på din förmåga att leverera och selektera relevant material i utredningarna.

Om Nordea

Nordeas vision är att vara en stor europeisk bank, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare. Vi gör det möjligt för våra kunder att nå sina mål genom att erbjuda ett brett utbud av produkter, tjänster och lösningar inom bank, kapitalförvaltning och försäkring. Nordea har cirka 11 miljoner kunder, cirka 800 kontor och är bland de tio största bankerna i Europa när det gäller det totala börsvärdet. Nordeaaktien är noterad på NASDAQ OMX Nordiska Börs i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår Nordea. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Fraud Specialist till Nordea i Stockholm

Till Nordea i Stockholm söker vi en Fraud Specialist.

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis