Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

IT-Drifttekniker till Com Hem i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Junior IT-Drifttekniker till Com Hem i centrala Stockholm

Ta chansen att bli en del av ett starkt varumärke där spännande produkter står i fokus! På Com Hem kommer du att få arbeta med serverdriften i centrum av ett stort bolag med många projekt på gång. Du blir en del av ett bolag som ligger den digitala framkanten. Vilket gör att du kommer att få en flexibel arbetsdag i snabbt tempo där det är du själv som sätter begränsningarna för din egen karriär.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Com Hem erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka Sveriges digitala utveckling. Com hem har redan idag ett stort inflytande på den digitala vardagen i Sverige och ändå har resan bara börjat. Målet är att bli bättre på allt där Com Hem erbjuder en arbetsplats som präglas av högt tempo, spännande produkter och stort intraprenörskap. Com Hem synliggör och uppmärksammar medarbetare som gjort det där lilla extra, och tydligt agerat utifrån Com Hems värdeord som är pålitliga, personliga och på.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT-Drifttekniker på Com Hem har du hjälp av andra duktiga tekniker. Parallellt förväntas att du tar ansvar och agera självständigt i din roll. Rollen ställer krav på att du har erfarenhet/kunskap inom nedanstående områden:

  • Windows 2008-2016 server, installation och uppgradering, patchning samt konfigurering
  • Active directory administration och uppsättning
  • Önskvärt om du har kunskaper inom scriptning och automatisering.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en gruppering som består av 10 personer och är indelad i två team Unix och Windows. Gruppen hanterar/administrerar cirka 2000 servrar och arbetet kan periodvis vara incidentbetonat. När du kommit in i rollen kommer du att få chansen att arbeta i spännande projekt.
Du kommer att ha direkt dialog med olika avdelningar inom bolaget och därför ser vi att du är serviceinriktad och trivs med att lösa tekniska problem och utmaningar.
Kontoret ligger centralt på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

Det är en stor fördel om du jobbat i en kundnära och teknisk roll sedan tidigare. Vi ser framför oss att du gärna har arbetat i ett sammanhang där IT-driften varit den primära affären, är målmedveten och initiativtagande.
Trivs du med att ta ett helhetsperspektiv och har förmåga att förstå teknik. Tilltalas du dessutom av komplexa problem? Då är du rätt person för tjänsten som Junior Drifttekniker på Com Hem.


Välkommen till ett högpresterande och affärsorienterat team!

Om TNG IT Digital

Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Com Hems kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s når hälften av Sveriges hushåll, vilket gör Com Hem-koncernen till en viktig motor i det digitala Sverige. Com Hem erbjuder sina 1,5 miljoner kunder det största utbudet av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalbox eller på surfplattor och mobiltelefoner. Bolaget grundades 1983 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs genom de fyra dotterbolagen Com Hem AB, Boxer Access AB, Phonera Företag AB och iTUX Communication AB. Under 2016 omsatte koncernen 5 665 MSEK. Com Hem-aktien är sedan 2014 noterad på Nasdaq Stockholm.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

IT-Drifttekniker till Com Hem i Stockholm

Junior IT-Drifttekniker till Com Hem i centrala Stockholm

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis