Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Kundtjänst inom logistik till BSH i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Intresserad av nytt jobb inom kundtjänst och administration? Nu söker vi nya personer till BSHs kundservice. Läs mer här!

Nu söker vi två nya medarbetare till BSHs kundtjänst i Sundbyberg. Här kommer du att jobba på deras logistikavdelning med fokus på felsökning och skaderapportering. Vi söker dig som har problemlösningsförmåga, en god känsla för kundservice och som trivs i att jobba i ett högt tempo. Är detta intressant för dig? Sök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett flexibelt och dynamiskt arbete i ett tight team med stor möjlighet till eget ansvar. Här är du i en spindeln-i-nätet-roll med många kontaktytor och har tillsammans med dina kollegor ett brett ansvar över företagets kunder. Du och dina kollegor drivs av att uppnå goda resultat, arbetar hårt och gillar att ha kul tillsammans på detta internationella bolag, som dessutom erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du:

  • ta emot inkommande samtal och mail från kunder som har fått skadade eller felaktiga produkter
  • felsöka och göra bedömningar om hur skadan ska hanteras i form av reparationer, utbyten eller ersättningar
  • ha kontakt med serviceavdelning, lager, transportörer och kunder
  • utveckla och förbättra arbetet kring leveranser och logistik
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten kommer att starta omgående och pågå till sista mars, men har möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Kontoret ligger i Sundbyberg, men du kommer även vara en del på kontoret i Nykvarn, vilket gör det smidigt och bra ifall du har har körkort och tillgång till bil.

VEM ÄR DU?

I den här rollen kommer du trivas om du är strukturerad och gillar att ha ett stort ansvar över BSHs kundservice och hantering av skador och felaktiga leveranser. Vidare gillar du att lösa problem och har en förmåga att jobba mot uppsatta deadlines på ett effektivt och noggrant sätt. Det finns även goda chanser till att utvecklas i din yrkesroll och i din karriär.

Vi söker dig som har:

  • erfarenhet av administration och kundservice
  • lätt att lära nya system och har god datavana (gärna inom SAP)
  • flytande kunskaper i svenska och engelska

Det är även ett stort plus om du har:

  • arbetat med transport och logistik
  • utbildat dig inom logistik eller har en annan relevant utbildning
  • kunskaper i de nordiska språken
Om BSH Home Appliances

Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team! BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group. Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff, Constructa och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 12.6 miljarder euro under 2015 och mer än 56,000 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö. Ta ett steg vidare i din karriär – tänk framåt med oss.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Kundtjänst inom logistik till BSH i Stockholm

Intresserad av nytt jobb inom kundtjänst och administration? Nu söker vi nya personer till BSHs kundservice. Läs mer här!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis