Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Ekonomiassistent till Systembolaget mitt i City i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | Kontor / Administration | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning | Annan

Om tjänsten

Nu söker Systembolaget en ekonomiassistent i 6 månader till huvudkontoret i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm

Har du jobbat som redovisningsassistent med antingen leverantörsreskontra eller kundreskontra? Systembolaget ska nu genomföra en uppgradering av sitt ekonomisystem och söker nu en ekonomiassistent för att hjälpa teamet på reskontra. Vi rekryterar löpande så ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Systembolaget är ett bolag som styrs av värderingarna omtänksamhet, kunnighet och inspiration. Du kommer få vara en del av ett företag vars vision är att alkohol ska kunna njutas med omsorg om hälsan så att ingen tar skada.

Reskontraavdelningen på Systembolaget är en välfungerande grupp och består idag av 12 personer som har god vana att ta hand om konsulter och är väldigt hjälpsamma vid frågor. Du kommer få en bra introduktion till arbetsuppgifterna och regelbundna uppföljningar med närmsta chefen.

Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm i fantastiska lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som en del av reskontraavdelningen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

  • registrera leverantörsfakturor
  • matcha fakturor
  • säkerställa att leverantörsfakturor blir betalda i tid
  • löpande arbete med fakturaavvikelser
  • ge god service både internt och externt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som ekonomiassistent kommer också innebära att du har mycket extern kontakt med några av de cirka 700 leverantörerna. Systembolagets fakturaflödena är stora så en av utmaningarna i rollen kommer vara att få en ordentlig överblick av hela fakturaprocessen.

Tjänsten utgår från Systembolagets huvudkontor på Kungsträdgårdsgatan 14 och är ett konsultuppdrag på 6 månader på heltid, 40h/veckan. Tjänsten startar när rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en noggrann lagspelare, men som inte duckar för eget ansvar. Du har ett öga för detaljer, är snabblärd och utrustad med tålamod samt gillar det här med system. Din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent gör att du har ett helhetstänket och vana av olika system t.ex. Excel och IFS. Du arbetar strukturerat och analytiskt och är en person med hög integritet.

Om Systembolaget

Systembolaget AB är ett statligt företag som har monopol i Sverige på detaljhandel med spritdrycker, vin och öl som har en alkoholhalt överstigande 3,5 volymprocent. Systembolaget finns till för att de alkoholrelaterade problemen blir mindre om alkohol säljs utan vinstintresse. Systembolaget har drygt 430 butiker, 500 ombud på mindre orter och i glesbygden och cirka 5000 anställda. Företaget har drygt 120 miljoner butiksbesök per år.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning, Annan
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Ekonomiassistent till Systembolaget mitt i City i Stockholm

Nu söker Systembolaget en ekonomiassistent i 6 månader till huvudkontoret i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis