Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Dansktalande kundtjänst på Interface i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Grundskola | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning | Annan

Om tjänsten

Är du dansktalande och vill jobba inom kundtjänst på Interface där du får en viktig roll med många kontaktytor? Läs mer här!

Brinner du för att leverera högklassig service och vill jobba på ett internationellt företag med stort hållbarhetsfokus? Vill du ha en varierande kundtjänstroll där du får en betydande roll för att orderflödet blir korrekt? Interface söker nu en dansktalande medarbetare med stort intresse för service till deras kundtjänst mot företagskunder. Sök tjänsten idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Interface är världsledande inom design och produktion av textila golvplattor. Här får du jobba på ett företag som både lägger stort fokus på hållbarhet och produkternas design. Du får en varierande roll där fokus ligger på kundtjänst och orderflöde, samtidigt som du kan få ta dig an flera olika områden på kontoret. Här får du även goda utvecklingsmöjligheter då Interface bland annat har ett Sustainbility Program. Du kommer att få jobba med ett sammansvetsat team på ca 11 personer som sitter i ett modernt och trendigt showroom på Södermalm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Ta emot inkommande order via mejl och hantera dessa
  • Handläggning av inkommande kund- och leverantörsärenden
  • Svara på inkommande frågor från företagskunder
  • Hjälpa till med diverse uppgifter på kontoret.

Du kommer även att få möjligheten att hjälpa till och närvara vid produktvisningar i showroomet och kundevent.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret ligger i fina lokaler på Södermalm där du tillsammans med dina kollegor tar hand om den skandinaviska- och baltiska marknaden. Detta är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse med sex månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är dansktalande och har tidigare erfarenhet från kundtjänst och trivs i en serviceroll. Du är flexibel, strukturerad och stresstålig för att snabbt kunna skifta mellan olika ärenden under högt tryck. Du har en god systemvana då du kommer jobba i flera olika system. Du är lösningsorienterad för att på bästa sätt hitta den rätta lösningen för kunden. Du talar flytande danska, svenska och engelska då du kommer jobba mot den danska marknaden samt behöva ha kontakt internt. Kan du även prata och förstå norska är det meriterande.

Om Interface

Interface är världsledande inom design och produktion av textila golvplattor. Produkterna kombinerar skönhet och hållbarhet med funktionalitet och innovation och hjälper företag och organisationer att ta fram deras design vision. Interface var i mitten av 1990 talet en av de första verksamheterna som offentligt annonserade ett engagemang för hållbarhet genom vår vision Mission Zero. Mission Zero representerar företagets vision att bli totalt hållbart och att vi år 2020 inte ska ha någon negativ påverkan på miljön. Det influerar oss i alla aspekter av vår business och inspirerar företaget att ständigt utmana våra gränser för att uppnå vårt mål. Interface har sedan dess utvecklat och implementerat radikala inovationer, tagit företaget förbi gränser vi inte trodde var möjliga och tagit betydande framsteg mot målet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Grundskola, Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning, Annan
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Danska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Dansktalande kundtjänst på Interface i Stockholm

Är du dansktalande och vill jobba inom kundtjänst på Interface där du får en viktig roll med många kontaktytor? Läs mer här!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis