Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Ekonomiassistent till Skanska Helpdesk i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

Skanska söker erfaren ekonomiassistent till Helpdesk inom ekonomi och inköp. Läs mer och sök redan idag!

Skulle du trivas i en roll där du får använda din erfarenhet och kunskap inom ekonomi för att i huvudsak supportera Skanskas interna organisation? Är du kommunikativ, lösningsorienterad samt har stort fokus på service? Då är det dig vi söker till Skanskas Helpdesk inom ekonomi och inköp. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Lockas du av att jobba på ett stort internationellt byggföretag? På Skanska får du möjlighet att fortsätta utvecklas i en spännande roll inom området ekonomi och inköp. Du kommer att tillhöra avdelningen Skanska Affärsstöd samt bli en del av teamet Helpdesk ekonomi och inköp bestående av 7 härliga kollegor, som tillsammans främst supporterar och servar den interna organisationen kring frågor som rör ekonomi och inköp. Tjänsten är placerad i ljusa och fräscha lokaler vid Skanskas huvudkontor i Stadshagen med närhet till goda kommunikationer och service.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som supportmedarbetare inom ekonomi och inköp kommer du att arbeta med att via telefon och e-post besvara frågor och ge förstklassig service främst till den interna organisationen, men även till externa leverantörer och kunder rörande alla typer av:

  • Fakturafrågor
  • Betalningar
  • Frågor angående Skanskas leverantörsportal
  • Inköpsfrågor

Utöver ovanstående arbetsuppgifter kommer en stor del av tjänsten också innebära att supportera och guida medarbetarna i de interna systemen. Du kommer också med tiden få möjlighet att fördjupa dig inom egna ansvarsområden.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid under kontorstider 07.50 - 16.00 samt enligt schema. Planerad start är i september 2017 och uppdraget förväntas att pågå fram till 1 september 2018 med goda möjligheter till förlängning eller rekrytering. Som konsult på Skanska ingår fri frukost varje dag samt fri tillgång till gym och träningspass i Skanskas lokaler.

VEM ÄR DU?

För tjänsten ser vi att du har relevant utbildning inom ekonomi samt minst 1-2 års erfarenhet av leverantörsreskontra eller som ekonomiassistent. För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du har mycket god förståelse för hela fakturaflödet, då en stor del av frågeställningarna kommer att beröra alla typer av fakturafrågor. Det är även starkt meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av inköp. Att du är systemkunnig och har mycket god förmåga att ge professionell service ser vi som nyckelkompetenser för att du ska lyckas i rollen som supportmedarbetare inom Affärsstöd ekonomi/inköp. Det är också viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, då du dagligen kommer att ge support via telefon samt skriftligt besvara frågor i Skanskas ärendehanteringssystem.

Som person har du lätt för att samarbeta samtidigt som du har förmågan att jobba systematiskt och självständigt i det dagliga arbetet. Vi tror att du har en god social förmåga och är tydlig i både muntlig och skriftlig kommunikation. Vidare ser vi att du har stort lösningsfokus och känner dig trygg i att fatta egna beslut.

Om Skanska

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2015 till cirka 34 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 4100 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Ekonomiassistent till Skanska Helpdesk i Stockholm

Skanska söker erfaren ekonomiassistent till Helpdesk inom ekonomi och inköp. Läs mer och sök redan idag!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis