Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Kundrådgivare åt företagskunder till SEB Göteborg i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | Ekonomi / Juridik | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

Vill du arbeta med rådgivning till våra företagskunder? Nu söker vi nya medarbetare till Telefonbanken företag i Göteborg.

Om tjänsten

Du kommer framförallt att arbeta med att svara på samtal från våra företagskunder och att hjälpa dem med deras ekonomi och bankaffärer som helhet – från betalningar, kortlösningar och sparande till investeringar och finansiering. Du kommer också att proaktivt ringa till utvalda kunder. Tjänsten är en stor möjlighet för dig som vill arbeta kundnära och rådgivande, med affärer i fokus. Arbetsdagarna är omväxlande och arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällar och helger. Startdatum är 30 oktober och anställningen inleds med en tolv veckors introduktionsutbildning.

Avdelningen Telefonbanken företag i Göteborg består av cirka 90 medarbetare. Du kommer att ingå i ett team med ungefär 15 personer i olika yrkesroller. Även efter introduktion utbildar vi oss inom teamen, vilket bland annat innebär att vi lär av varandra.

Vem söker vi?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du tycka om att skapa relationer. Du behöver också ha god förståelse för de affärsmöjligheter som finns, med utgångspunkt i kundens behov. Då arbetsdagen består av många kundmöten i telefon är det viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och har förmågan att skapa positiv energi i varje samtal. Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrken inom service och försäljning. Exakt vilken bransch spelar mindre roll – det viktigaste är att du tar ansvar i dina kundkontakter och har en vilja att lära mera inom företagsrådgivning. Det är även meriterande med erfarenhet från eget företagande eller föreningsliv.

Att arbeta på SEB

Vi på SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där vi finns och det har vi gjort i över 160 år. Som medarbetare hos oss är du en del av ett team med höga ambitioner – vi vill levererera service i världsklass till våra kunder. Genom genuint engagemang, samarbete och enkelhet vill vi göra det möjligt för dem att nå sina mål. Vi vet också att medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Därför erbjuder vi goda möjligheter att utvecklas, liksom många förmåner inom hälsa och friskvård. Du kan också engagera dig i samhället genom några av de organisationer vi samarbetar med.

Läs gärna mer om oss, vår vision och om hur vi ser på vår roll i samhället på sebgroup.com.

Om SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Publicerad den

18-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Kundrådgivare åt företagskunder till SEB Göteborg i Stockholm

Vill du arbeta med rådgivning till våra företagskunder? Nu söker vi nya medarbetare till Telefonbanken företag i Göteborg.

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis