Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Servicetekniker till innovativa Yara i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

Yara söker en miljöengagerad servicetekniker som vill jobba med lukt- och luftrening i Sverige och Danmark. Sök idag!

Har du ett starkt intresse av teknik och ett stort miljöengagemang samt trivs med att arbeta ute på fältet med teknisk support? Gillar du att arbeta med eget ansvar och samtidigt bidra till en hållbar miljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss. Yara söker en handlingskraftig fälttekniker och servicetekniker med intresse av det dagliga operativa arbetet inom drift- och underhåll.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Yara anser att alla har rätt till ren och frisk luft. I över 20 år har vi erbjudit lösningar för att eliminera dålig lukt och svavelväte runt om i världen. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att identifiera, förhindra och ta bort lukt och H2S.

Yaras avdelning för lösningar mot lukt och H2S genomgår en snabb tillväxt. I din roll som servicetekniker kommer du att vara med på resan att förändra marknaden med våra innovativa och utökade fullservicekoncept, som komplement till våra redan världsledande lösningar för att både förebygga och eliminera dålig lukt och H2S. Du kommer vara en viktig del i ett starkt team som drivs av att bidra till säkrare vardag för våra kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Installera och genomföra planerad underhållsservice och reparationer hos kunder, såsom: luft- och gasreningsutrustning (scrubbers, kolfilter, UV-filter, kompostfilter m.m.), styrenheter för kemikaliedosering samt digitala mätinstrument.
 • Identifiera förbättringsåtgärder och utvecklingsmöjligheter av vår teknik, stödja säljorganisationen samt utveckla nya affärsmöjligheter genom att vara en direktlänk till kunderna.
 • Optimera kemikaliedoseringar med hjälp av vårt internationella team av tekniker och forskare för att uppnå bästa möjliga resultat till lägsta kostnad för kunderna.
 • Felsökning av dosering- och övervakningssystem, uppdatera relevant dokumentation avseende utfört underhållsarbete.
 • Aktivt och metodiskt efterfölja och utveckla Yaras rutiner kring riskbedömningar och övrig dokumentation för att säkerställa att Yaras standard gällande hälsa och säkerhet efterföljs.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som servicetekniker inkluderar många externa kontaktytor i olika projekt och hos olika kundföretag där du ansvarar för att Yara kan erbjuda den bästa tekniska lösningen och servicen till sina kunder.

Tjänsten är på heltid och innebär många resor i Sverige och Danmark, med start snarast möjligt. Du kommer att utgå från vårt kontor i Älvsjö.

VEM ÄR DU?
 • Du har en kandidatexamen eller motsvarande kunskaper inom elektronik eller automationsteknik eller en bakgrund som t.ex. styr- och reglertekniker. Elektrikerbakgrund är också fördelaktigt.
 • Du har flera års erfarenhet från tekniska fältinstallationer och teknisk support, samt har stort tekniskt kunnande.
 • Du är van att arbeta med övervakning av installationer, felsökning och det kommer vara en fördel om du har erfarenhet och kunskap att arbeta med lukt-, luft- och gasbehandling, ventilation, byggnadsprojekt eller erfarenhet från VA-branschen.
 • Som person är du van att ta individuellt ansvar för dina arbetsuppgifter, men du samarbetar även bra i mindre team.
 • Du har körkort och är positiv till omfattande resande som en del av ditt arbete.
 • Du har datorvana och om du har erfarenhet av programmering av styr- och reglersystem, ex. PLC, kommer detta vara en stor fördel.
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Om TNG Tech

Yara tillhandahåller produkter och koncept för ett hållbart jordbruk och en hållbar miljö. Vår växtnäring bidrar till att producera livsmedel till världens växande befolkning. Våra industriprodukter förbättrar luftkvaliteten, minskar utsläppen och möjliggör en säker och effektiv drift. Yara grundades i Norge 1905 och är ett globalt företag med nära 15 000 anställda och med försäljning till omkring 160 länder.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT, Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Servicetekniker till innovativa Yara i Stockholm

Yara söker en miljöengagerad servicetekniker som vill jobba med lukt- och luftrening i Sverige och Danmark. Sök idag!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis