Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Ahlsell söker Butikschef till Borås!

Borås | Västra Götalands län | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

Ahlsell Borås slår inom kort upp portarna för sin nya butik och söker nu en Butikschef att driva denna storsatsning!

Arbetar du idag inom butik, i en ledande befattning och är sugen på en ny utmaning? Ahlsell öppnar inom kort sin nya butik i Regementsstaden Borås och ska stärka upp teamet med en driven Butikschef! Här ges du möjlighet att påverka från början i denna fullsortimentsbutik på cirka 1 700 kvadratmeter med ett strategiskt läge nära riksväg 40.
Du erbjuds att arbeta med marknadens proffsigaste sortiment i ett värderingsstyrt företag som har enormt nöjda kunder och kollegor. Trivs du med att utveckla dina medarbetare och förverkliga ideér, då är det här tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell i Borås står inför en nyöppning i fina lokaler där förutom butikens kompetenta medarbetare även inne-och utesäljare finns att tillgå för att skapa bästa förutsättningar att få ett bra arbetsklimat med maximal kundnytta. Du har till din hjälp dessutom marknadens proffsigaste sortiment i denna fullsortimentsbutik. Ahlsell är ett värderingsstyrt företag som erbjuder en öppen atmosfär där alla välkomnas.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som butikschef hos Ahlsell överträffar du våra kunders förväntningar genom att leverera bästa kundservice samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Resultatansvar
  • Personalansvar
  • Budgetansvar

Dessutom förväntas du säkerställa att anläggningen i sin helhet sköts utifrån miljö och hälsa samt att den hålls representativ för såväl kunder som personal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som butikschef förväntas du agera som ett föredöme för din personal, du trivs ypperligt att vara operativ på golvet likväl som du håller ett strategiskt grepp om enheten, där du håller ordning och reda för att maximera kundupplevelsen.

Den nya butiken utformas enligt Ahlsells uppskattade butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna. Det blir ett brett utbud inom VVS, El, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning där du förväntas coacha och entusiasmera dina medarbetare att göra det där lilla extra för kunderna.

VEM ÄR DU?

Du har en bakgrund inom fack - eller detaljhandeln samt erfarenhet från en ledande befattning där personal- och budget- & resultatansvar varit en betydande del. Ditt sinne för affärer och att sätta upp och nå mål är centralt och som person är du en naturlig ledare som entusiasmerar och coachar dina medarbetare till att göra det där lilla extra för era kunder.

Du bidrar med struktur och håller mycket god ordning på butiken och lager. Det gör du bland annat genom att själv arbeta aktivt i och med butiken, som varje dag ska speglas av inspiration och god ordning. Du brinner för att göra affärer och att leda samt utveckla andra människor.

Om Ahlsell

Ahlsell är Nordens största grossist inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Vi kan därför erbjuda marknadens bredaste sortiment inom VVS, El, Ventilation, Isolering, Verktyg & Maskiner, Kyl, VA, Bygg och Personligt Skydd.
Vår affärsidé är att skapa effektiv handel med installationsprodukter, verktyg och maskiner för professionella användare. .
Vi omsätter cirka 25 miljarder SEK och 97 procent av intäkterna kommer från våra tre huvudmarknader Sverige, Norge och Finland med cirka 5000 medarbetare och över 200 butiker varav det i sverige finns dryga hundratalet butiker och säljkontor. Vi finns även i Danmark, Ryssland, Polen och Estland. Totalt i koncernen kan vi erbjuda 1000 000 produkter och tillsammans med våra tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Ahlsell söker Butikschef till Borås!

Ahlsell Borås slår inom kort upp portarna för sin nya butik och söker nu en Butikschef att driva denna storsatsning!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis