Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Babs Paylink söker Teknisk produktspecialist i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Du som brinner för kvalité har nu chansen att få jobba på Babs Paylink som är marknadsledande inom betallösningar.

På Babs Paylink främjas nyfikenhet och driftighet hos dig som medarbetare. Det finns en stark ”vi-känsla” där många medarbetare beskriver en atmosfär som präglas av högt i tak. De som arbetar här är öppna, engagerade och kompetenta. I rollen som Tekniskt Produktspecialist kan du förvänta dig en varierad vardag där dina idéer och initiativ tas på allvar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Just nu är det extra kul att börja på Babs Paylink eftersom de står inför implementering av nya plattformar och digitala lösningar. Här kommer du bland annat att få:

  • Komma in i ett spännande skede där en ny organisationsstruktur växer fram. Du erbjuds möjligheten att påverka processer och arbetssätt
  • Arbeta i en spännande bransch där det händer otroligt mycket
  • En intressant roll i en organisation som präglas av öppenhet och tydliga mål
  • Jobba på ett innovativt företag som ligger i framkant inom betallösningar
  • Kontinuerlig kompetensutveckling och ett bra förmånspaket
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Teknisk produktspecialist, som internt kallas Product Operation Engineer ingår du i Product Operation teamet. Där kommer du att arbeta självständigt med att kvalitetssäkra produkter vid framtagning och förvaltning. Du kommer även involveras i utvecklingsprojekt. Här kommer arbeta nära kundservice och affärsutvecklingsteamet samt ha löpande kontakt med deras samarbetspartner Swedbank och Verifone.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett team på tre personer och rapportera till Head of Product Operation and IT.

Babs Paylink sitter i ljusa fina lokaler på St. Eriksgatan.

VEM ÄR DU?

Babs Paylink vill komma i kontakt med dig som tilltalas av en varierad vardag där du kan bidra med dina idéer, påverka och stödja andra delar av verksamheten. Du driver ditt arbete självständigt och tar ansvar för att nå uppsatta mål. Babs Paylink önskar anställa en prestigelös och engagerad person. De ser framför sig att du trivs i en roll där du får grotta in dig i specifik hård/mjukvara, avancerad felsökning och testning.

Du har tidigare arbetat med avancerad problemlösning inom en teknisk support. De ser att du har någon form av erfarenhet inom test, testmetodiker och/eller felsökningsupport. Du är strukturerad och gillar att dokumentera. Har du kunskap om programmering och systemutveckling samt erfarenhet av betallösningar är det ett stort plus.

Den här tjänsten ingår i vår bemanningsverksamhet och är ett HYR/KÖP vilket innebär att du de första 6 månaderna kommer att vara anställd hos TNG men uthyrd till Babs Paylink.

Om TNG IT Digital

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Babs Paylink söker Teknisk produktspecialist i Stockholm

Du som brinner för kvalité har nu chansen att få jobba på Babs Paylink som är marknadsledande inom betallösningar.

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis