Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Servicetekniker för region väst till Olympus i Göteborg och Borås

Borås | Göteborg | Västra Götalands län | Produktion / Industri | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Vill du arbeta med felsökning, reparationer och underhåll av medicinteknisk utrustning? Sök till servicetekniker hos Olympus!

Olympus Medical Systems befinner sig i en spännande fas och söker därför en Fältservicetekniker i region väst, som ingår i en servicegrupp om totalt åtta tekniker. Som servicetekniker får du varierande arbetsdagar med resor i regionen och övriga Sverige (vid behov), samt en bredd av spännande och utmanande uppgifter inom teknisk support, felsökning och reparation.

Eftersom du utgår från hemmet spelar det mindre roll var inom regionen du bor. Det fungerar lika bra att utgå från Göteborg med omnejd som från andra orter i väst, exempelvis Borås, Alingsås, Uddevalla, eller Kungsbacka.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker hos Olympus Medical Systems får du stort eget ansvar över dina arbetsdagar och möjlighet att använda hela din bredd och intresse för teknik. Du blir en del av en servicegrupp med engagerade och kompetenta kollegor, som alla besitter stor teknisk kompetens. Här kommer du få möjlighet att vara med att driva och förbättra fältservicearbetet tillsammans med gruppen och Fältservicechefen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ta ett helhetsansvar för kunden, vilket innebär fortlöpande kontakt med dina kunder, allt från teknisk support via telefon/mail, till felsökning och reparation på plats. En stor del i jobbet är även utförande av årligt förebyggande underhåll av kundens utrustning. Du sköter själv hela processen gällande reservdelshanteringen och återrapportering av dina utförda jobb i vårt ärendehanteringssystem.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Dina kunder består av sjukhus samt privata aktörer inom sjukvården i region väst. Resandet är centralt i tjänsten, där övernattningar ingår. Du utgår från ditt hemmakontor, där du självklart förses med telefon, dator samt övriga kontorsinventarier som behövs, samt tjänstebil. Som nyanställd får du en gedigen utbildning och certifiering i Tyskland för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

Tjänsten är på heltid och start sker snarast enligt överenskommelse.

Olympus Medical Systems är en del av Olympus Sverige AB, som idag består av drygt 80 personer och omsätter ca 400 MSEK. Bolaget tillhör en världsomspännande koncern med säte i Japan.

VEM ÄR DU?

För att trivas som servicetekniker måste du gilla att träffa nya människor då du kommer ansvara för all teknisk support och service i din region. Självklart tycker du om att resa i arbetet och ser fram emot att lära dig mer om medicintekniska produkter.

För att även bli framgångsrik i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av teknisk felsökning och reparation, gärna inom liknande produkter. Vi förutsätter att du lägst har gymnasiekompetens och goda kunskaper i svenska och engelska.

Varmt välkommen med ansökan!

Om Olympus Medical Systems

Sedan Olympus grundades i Japan 1919, har det blivit en ledande tillverkare av innovativ optisk och digital utrustning för sjukvårds- och konsumentelektroniksektorerna. I över 90 år har vi lett utvecklingen av endoskopi- och mikroskopiprodukter, medicinsk och industriell utrustning, kameror och röstinspelare.

Olympus i Sverige omfattar två divisioner: Imaging Systems (digitala kameror, kikare, diktafoner) och Medical Systems (medicinsk endoskopi, kirurgisk endoskopi och systemintegration) Företaget omsätter ca 400 MSEK och har drygt 80 anställda. Olympus Sverige AB tillhör en världsomspännande koncern med säte i Japan.

På Olympus försöker vi varje dag göra världen till en lite bättre plats att leva i. Vi strävar efter att utveckla ny teknik, nya produkter och nya tjänster som uppfyller de tuffaste branschstandarder, samt erbjuda våra kunder ökad säkerhet, trygghet, kvalitet och produktivitet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Göteborg, Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Produktion / Industri, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Servicetekniker för region väst till Olympus i Göteborg och Borås

Vill du arbeta med felsökning, reparationer och underhåll av medicinteknisk utrustning? Sök till servicetekniker hos Olympus!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis