Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Ahlsell söker butikssäljare inom VVS till Partille

Försäljning / Inköp | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Trivs du att arbeta med relationsorienterad försäljning med inriktning på VVS? Ahlsell öppnar ny butik i Partille! Till Ahlsells nya butik i Partille söker vi nu dig som trivs i en säljande roll inom VVS och VVS-installation. I gengäld kan vi erbjuda en teamorienterad arbetsplats där stora utvecklingsmöjligheter finns!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är företaget som sätter kunden i fokus vilket gör vår personals engagemang till en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna. Ahlsell är företaget med en kamratlig atmosfär och där möjligheterna att utveckla sin egna kompetens ses som en självklarhet. Du erbjuds att arbeta i en stor och expanderande organisation. Den nya butiken är på 1500 kvm och ligger i norra delen av Järnringens industriområde i Partille.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Butiksförsäljning inom samtliga områden
  • Plocka ihop ordrar
  • Rådgivning till kunder
  • Godsmottagning
  • Uppackning av varor
  • Kassatjänst
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär också att ha övergripande koll på hur butiken ser ut, att skylta och följa upp kampanjer. Du har ett huvudsakligt ansvarsområde inom VVS men kommer att vara behjälplig inom alla segment, som är utöver VVS, El, Ventilation, Isolering, Kyl, VA, Bygg, Verktyg & Maskiner och Personlig skyddsutrustning.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden ligger förlagd vardagar mellan 7-16, beroende på schema. På plats finns kompetenta kollegor i ett mindre team med en närvarande och operativ Butikschef.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en bakgrund inom försäljning, gärna i butik. Du har en dokumenterad erfarenhet inom VVS. Meriterande med tidigare försäljning av installationsprodukter mot installatörer. Du bör ha stort intresse för byggbranschen.

Rollen som butikssäljare på Ahlsell innebär att du bygger upp samt förvaltar många kunders förtroende och att du trivs med att skapa långsiktiga relationer då många av våra kunder kommer till oss dagligen. Då det är en renodlad proffsbutik ställer det krav på ditt intresse för produkterna såväl som att du trivs med att ge service och guidning genom butiken.

Du trivs att arbeta teamorienterat och att supporta dina kollegor i allehanda förekommande butikssysslor. Är du dessutom resultatorienterad och har ett naturligt driv att göra affärer så är det här tjänsten för dig!

Om Ahlsell

Ahlsell är Nordens största grossist inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Vi kan därför erbjuda marknadens bredaste sortiment inom VVS, El, Ventilation, Isolering, Verktyg & Maskiner, Kyl, VA, Bygg och Personligt Skydd. Vår affärsidé är att skapa effektiv handel med installationsprodukter, verktyg och maskiner för professionella användare. Vi omsätter cirka 25 miljarder SEK och 97 procent av intäkterna kommer från våra tre huvudmarknader Sverige, Norge och Finland med cirka 5000 medarbetare och över 200 butiker varav det i sverige finns dryga hundratalet butiker och säljkontor. Vi finns även i Danmark, Ryssland, Polen och Estland. Totalt i koncernen kan vi erbjuda 1000 000 produkter och tillsammans med våra tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har Ahlsell valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Publicerad den

17-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Partille
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Ahlsell söker butikssäljare inom VVS till Partille

Trivs du att arbeta med relationsorienterad försäljning med inriktning på VVS? Ahlsell öppnar ny butik i Partille!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis